Ultima actualizare: azi, 21:39

Naţionale

FOTO. Accident teribil în țară. Trei motocicliști morți după o depășire periculoasă

Un accident grav, cu trei victime decedate, a avut loc, duminică seara, după ce o mașină și două motociclete s-au ciocnit și au luat foc, informează Ziua de Cluj. Teribilul accident a avut loc în localitatea Codăești din județul Vaslui.

În urma impactului, trei tineri cu vârste cuprinse între 25 și 35 de ani au murit, în timp ce femeia care conducea mașina a fost transportată la spital. Atunci când a ajuns un echipaj medical la fața locului, cele trei persoane erau inconștiente. Victimele nu au mai putut fi salvate, iar medicii au fost nevoiți să constate decesul.

Tânăra, în vârstă de 20 de ani, care conducea mașina, a fost găsită în stare de șoc și a reușit să iasă din mașină înainte ca autoturismul să ia foc. Aceasta a fost transportată la spital. Primele informații arată că motocicletele ar fi încercat să facă o depășire periculoasă, atunci când s-au ciocnit cu mașina condusă de o femeie în vârstă de 20 de ani.

9 comentarii

  1. Gheorghe Răspunde

    Nemernicii cu motociclete.Se plâng peste tot ca nu sunt respectați de ceilalți participanți la trafic dar ei(nu toți)mână ca nebunii și nu respecta nimic și pe nimeni.Bine ca a reușit fata sa se salveze.Pe când va vine vremea mai nemernicii care traversați cu viteze maxime și cu gălăgie bulevardele sătmărene?….tic-tac,toc-tac…va vine vremea râmelor!!!

    • ZZ Poc Răspunde

      Nemernici sunt si printre pietoni, biciclisti, motociclisti, automobilisti si comentatori. Tu unde te regasesti?

  2. Kuka Răspunde

    Păcat de fata de 21 de ani de pe motocicletă!
    Ceilalți doi și-au căutat-o!
    Tatăl unuia dintre motocicliștii decedați declara la TV că fiul lui era foarte serios și conștiincios, că nu mergea tare, ….
    Și totuși, acul vitezometrului era blocat la 100 Km/h în zonă cu limită de 50 km/h!
    Deci?!
    Karma is a bitch!

    • Darwin Răspunde

      Se cheamă selecție aturală. Ce notă ați avut ăștia la școală la biologie? Apoi după ce pățesc de fiecare dată citești negreșit aceleași texte. Că vai ce copiii de nota unșpe erau cu toții și cu viitorul în față!!!!

    • altu fără bmw Răspunde

      Fata de 21 de ani conducea regulamentar mașina în care au intrat frontal. Fata decedată de pe motocicletă avea 25 de ani iar logodnicul ei 27 de ani. Dar fata asta tânără în care au intrat în viteză și la care i-a luat foc la mașină nu știu dacă va mai conduce vreo mașină la viața ei după un asemenea șoc. Toată mizeria asta se putea evita. Nu intri în depășire într-o curbă perisuloasă și fără vizibilitate! Parcă se învață asta la școală de șoferi, nu? Mai jos v-am pus poza de pe google cu curba în cauză. Spuneți sincer dintre voi câți v-ați încerca aici norocul orb???? Zici că au circulat în stil kamikaze.
      https://www.google.com/maps/@46.9203664,27.851468,3a,75y,90t/data=!3m6!1e1!3m4!1snQX9ssSvG_W-fMKt95Zy9w!2e0!7i16384!8i8192?entry=ttu

      • Kuka Răspunde

        Mea culpa, am greșit eu.
        Indiferent de vârstă, păcat de tinerețea lor! S-au distrus, practic, 4 vieți, că și pe șoferiță a marcat-o pe viață această experiență.

  3. doctor Răspunde

    Citesc acum informațiile legate de știre în mass-media națională. Deci, cu părere de rău pot să spun că este vina exclusivă a motocicliștilor. Așa că mai cereți respect nenorociților când faceți de astea! Voi, care nu respectați pe nimeni și nimic și circulați la limită iar vă așteptați ca alții să aibă grijă de voi? Măcar carnetul de donator au avut la ei și ceva analize la zi să vedem ce se mai poate recupera? Credeți că unii nu au altceva a face decât să stea în poziție în block-starturi și să sară la salvare că voi nu vreți să aveți grijă de voi? Credeți că viața este un joc SuperMario?
    Citez mai jos articolul despre caz din Adevărul.
    “Potrivit Poliției, tragedia a avut loc într-o curbă extrem de periculoasă. Unul dintre motocicliști a încercat să-l depășească pe celălalt și s-a izbit frontal de un autoturism care venea din sens opus. La volanul mașinii era o tânără de 19 ani, care a pierdut controlul direcției și a lovit cealaltă motocicletă.
    La sosirea echipajelor de intervenţie au fost găsite patru victime, trei dintre acestea aflându-se în stare de inconştienţă. Atât motocicletele, cât şi autoturismul au fost cuprinse de flăcări”, au precizat reprezentanții ISU Vaslui.
    După ce una dintre motociclete s-a lovit violent de o mașină. Ambele vehicule au luat foc. “

  4. Veșnic pe wrong side Răspunde

    Depeche Mode – Wrong
    https://www.youtube.com/watch?v=fhnrrLxQEVQ

  5. Sbde Răspunde

    E sezonul. În general oamenii slabi își cumpără motorete puternice pentru a ascunde slăbiciunilor. Mai sunt și ăia care vor să “scape” de trafic. Nici când se filmează nu respectă 1 minut regulile de circulație. Mulți înainte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.