Ultima actualizare: azi, 17:25

Locale

FOTO. Traficant prins în flagrant. Vindea droguri și în județul Satu Mare

Un bărbat din Cluj-Napoca a fost prins în flagrant în timp ce se pregătea să vândă droguri contra sumei de 5.000 de lei. Potrivit anchetatorilor, individul ar fi procurat și comercializat diferite cantități de droguri de risc și mare risc (canabis, 3-CMC – cunoscut sub denumirea generică de cristal, 4-MMC, cunoscut sub numele de mefedronă), către persoane din județele Sălaj, Cluj și Satu Mare, în schimbul unor sume de bani.

Acesta a fost prins în flagrant delict, în Cluj-Napoca, în timp ce comercializa aproximativ 60 de grame mefedronă (4-MMC, drog de mare risc), porționate în 12 plicuri, în schimbul sumei de 5.000 de lei. Totodată, au fost descoperite și indisponibilizate un telefon mobil și o cartelă SIM.

De asemenea, la aceeași dată, polițiștii au făcut și o percheziție domiciliară, în municipiul Cluj-Napoca, la imobilul bărbatului cercetat, în urma căreia au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 340 de grame de canabis, 23 de grame de substanță cristalină (4-MMC și 2-MMC), un cântar electric de precizie și 698 de plicuri de tip zip-lock neutilizate, precum și alte mijloace de probă.

Totodată, au fost puse puse în aplicare 7 mandate de aducere, persoanele vizate fiind duse la sediul DIICOT Sălaj pentru audieri. Procurorii DIICOT Sălaj au dispus reținerea pentru 24 de ore, față de bărbatul depistat în flagrant, iar miercuri a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Sălaj cu propunerea de arestare preventivă a acestuia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.