Ultima actualizare: azi, 20:37

 

Locale

VIDEO. Adrian Cozma aduce acuzații grave: ,,UDMR pregătește fraudarea acestor alegeri”

Adrian Cozma acuză UDMR că pregătește fraudarea alegerilor. El a declarat miercuri, 8 mai, în cadrul unei conferințe de presă, că la alegerile din 2020 au fost anulate mii de voturi și că același lucru se va întâmpla și la alegerile locale din acest an: ,,UDMR pregătește, așa cum a făcut în 2020, anularea a 8-10 mii de voturi la buletinul pentru funcția de președinte al Consiliului Județean”, a declarat Cozma.

Concret, Adrian Cozma a spus că la alegerile din 2020, la buletinul pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Satu Mare, au fost anulate aproape 8.000 de voturi, mai exact 7.700. El a subliniat că UDMR vrea să fraudeze și alegerile din 2024, însă Partidul Național Liberal va lua toate măsurile ,,pentru a contracara acțiunile UDMR”: ,,Pataki știe din sondaj că nu mai este pe primul loc (…) Reprezentanții noștri în secții vor fi bine aleși și bine instruiți”, a declarat Cozma.

Președintele PNL Satu Mare și candidatul formațiunii la funcția de președinte al Consiliului Județean a făcut apel la sătmăreni să se prezinte în număr mare la alegerile din iunie.

,,Îmi doresc să mergeți în număr cât mai mare la vot pentru ca aceste lucruri să nu se întâmple. 160.000 de sătmăreni trebuie să participe la vot să nu mai poată frauda UDMR-ul aceste alegeri”, a mai spus Adrian Cozma.

Poziţia senatorului UDMR, Turos Lorand: Incompatabilă este prezența finei domnului Cozma

Senatorul UDMR Turos Lorand a transmis o poziţie referitoare la acuzaţiile aduse de deputatul PNL Adrian Cozma în care susţine că nu poate fi vorba de niciun fel de incompatibilitate în ceea ce-l priveşte, şi arată că ar fi incompatibilă “fina domnului Cozma”.

Domnul deputat Adrian Cozma a acuzat UDMR că ar pregăti fraudarea alegerilor locale. Este o nouă diversiune, prin care își pregătește o scuză pentru momentul în care va pierde alegerile pentru președinția Consiliului Județean Satu Mare.
-Săptămâna trecută a inventat un candidat clonă ”Pataki Csaba”, pe care dorea să-l arunce în luptă, dar manevra nu i-a reușit. Este de notorietate că semenăturile de pe lista ”candidatului independent” Pataki Csaba au fost culese de membrii PNL Satu Mare, majoritatea smenăturilor regăsindu-se și pe listele de susținători ale lui Adrian Cozma.
Nu există nici o stare de incompatibilitate, nici pentru mine, dar nici pentru Maria Mihaiu.
Incompatabilitate este prezența finei domnului Cozma, Andrea Lorena Kira, în Biroul Eelectoral Județean ca personal tehnic, soția vicepreședintelui PNL Beniamin Kira, candidat pe lista PNL la Consiliul Județean. Doamna Kira a ajuns recent în Autoritatea Electorală Permanentă Satu Mare, prin transfer de la Protecția Consumatorului, la presiunea secretarului general AEP, Dan Vlaicu.
Marele ”bărbat” Adrian Cozma a terminat războaiele cu Pataki și Govor și a ajunsă să lovească în doamne, luptându-se cu Maria Mihaiu, Paula Mare sau Cecilia Marinescu!

13 comentarii

  1. 🤔 Opa! 🤔 Răspunde

    Când îți vei închide odată gura, măi papagalule?!?! Numai tu le știi pe toate, nu? Poliția și DNA sunt copii mici pe lângă tine 🤔🤔🤔 Cu asemenea creer și știință, la Bruxelles ți-ar fi locul, nu???? 🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔
    Borat de Satu Mare!

  2. Govor gropar. Cozma papagal.USR SI FORȚA NU exista. Răspunde

    Eu mă gândeam ca greșesc ca îți spun papagal dar se pare ca tu pur și simplu confirmi asta:))) omule apucate de propaganda electorală pe bune ca faza USR de pe vremuri nu mai tin.

  3. Stefan Răspunde

    Nu le ai cu coerenta, deputate Cozma. Nici in gandire si nici in fapte. Esti nepregatit, incult, needucat dar infatuat la maxim, e cea mai periculoasa combinatie pentru orice candidat la orice post. Singurul lucru pe care-l stii, este ca-ti vine sfarsitul politic! Nu-i ponegri pe altii, in conditiile in care tu, inafara de a raspandi vorbe goale si a improsca cu noroi, nu ai facut nimic pentru satmareni si pentru cei care te-au propulsat in pozitia pe care n-ai meritat-o nici o clipa. Si vei vedea-n numarul de voturi, ca am dreptate din nou. Mai ai putin peste o luna calendaristica si atunci, sa fii convins, ca ti se va arata gradul real de profesionalism de catre participantii la scrutin.

    • govor Răspunde

      Si daca nu este asa si are dreptate. tot peste o luna aflam. Atunci ca veden circus.

      • Mifu Răspunde

        Garantat este așa,face alianță și cu oricine ii poate oferi o portiță să creadă că ajunge vătaf peste județ, dar încă o dată proverbul ,,gura bate curu,, i se potrivește de minune!

        • Don Quijote de Satu Mare Răspunde

          @Mifu, singura problemă în observația ta este că pentru a ajunge vătaf peste județ trebuie neapărat să câștigi locul 1 la președinție la CJ. Altfel doar faci alianță după vot și ieși vioara a doua. Și după comportmanetul și acuzațiile puerile ale dânsului mă gândesc că nimeni nu va face asta. Pentru alianță post-electorală îți trebuie un partener cu care poți sta la discuții și să negociezi decent. Ceea ce nu e cazul. Așa că veșnicul perdant de Satu Mare poate să se gândească la ce va face după alegerile generale din toamnă. Că dacă nu prinde nici postul de deputat prin redistribuire ca data trecută atunci va fi vai și amar. Pentru că acum va fi și mai greu de căpătat scaunul decât acum 4 ani când se stătea mult mai bine prin sondaje.

  4. H&R Răspunde

    Nici acum nu intelege cat de mic a inceput sa fie.

  5. Varu Răspunde

    În fapt,Cosma este UDMR rist,În drept,este vopsit PNL.Iportant pentru el!ia banii proștilor

  6. Varu Răspunde

    Soluția!!! Boicotați alegerile

  7. medis Răspunde

    LOOSER!!!
    MINCINOS!!!
    NEVERTEBRAT!!!!

  8. Mifu Răspunde

    Ba da prost este acest Adrian Cozma, eu să fiu în locul celor de la UDMR aș mătură holurile instanțelor de judecată, dacă nu are dovezi, nu mai are nimic de pierdut căci alegerile le pierde fluierând și o să își i-a picioare în ouă de la toți!

  9. Sad Răspunde

    N-ai cu cine! Sunt roman deci nu am treaba cu UDMR. Nu cred ca ai o sansa spre o ascensiune politica mai putin spre o functie de conducere.UDMR castiga penru ca au un singur partid, ROMANII nu vor castiga pentru ca nu au lideri uniti , TROGLODITII acestia ROCA, GOVOR, COSMA si ce am mai vazut nu au nici o treaba cu o gandire re lider si de conducere, NICI GABOR NU II MAI BUN DAR maghiari voteaza pe cel mai prost din curtea scoli pentru ca doar unul au si ce a facut si acesta a facut pentru ca la urma urmei era mersul progresului, si a copiat proiecte facute din alte judete de prin tara

    • @Sad Răspunde

      @Sad, atunci întrebare doar pentru tine. Când românii sunt aleși în funcție de ce nu procedează la fel? No la asta să rumegi. Au avut destule ocazii, nu crezi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.