Ultima actualizare: azi, 18:14

Locale

Pericol public! Codul rutier, călcat în picioare. Șoferi beți și fără permis, prinși în Satu Mare

Pericol public! Codul rutier, călcat în picioare în județul Satu Mare. Un tânăr este cercetat pentru comiterea a trei infracțiuni, după ce a fost prins de polițiști în Negrești. Alți indivizi au fost prinși beți la volan.

Ce spune poliția:

,,La data de 30 mai, în jurul orei 10.50, polițiștii din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Negrești Oaș, au oprit în traficul rutier, un tânăr de 24 de ani, din localitatea Botiz, care s-ar fi aflat la volanul unui autoturism, pe raza localității Racșa.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că, conducătorul autoturismului nu ar poseda permis de conducere pentru nicio categorie. Totodată, tânărul, ar fi aplicat numere de înmatriculare false pe autoturism.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere; conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare”.

Șoferi băuți la volan, prinși de polițiștii sătmăreni

,,În data de 30 mai, în jurul orei 17.10, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de supraveghere și control a traficului rutier pe strada Ostrovului din mun. Satu Mare, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Satu Mare au depistat un bărbat, de 43 de ani, care s-ar fi aflat la volanul unui autoturism.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, fiind indicată o concentrație de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

La aceeași dată, în jurul orei 16.58, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Tășnad, au depistat pe raza localității Sărăuad, un bărbat, de 40 de ani, din localitatea Tășnad, care s-ar fi aflat la volanul unui autoturism. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, fiind indicată o concentrație de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.


Sursa: IPJ Satu Mare

Un comentariu

  1. Tavita Răspunde

    Dl Govor, haiducul evazionist fiscal, palincar si peste de prostitutie
    Cea mai simpla modalitate sa nu rezolvi o problema este sa te scapi de ea, sa o “pasezi” la altcineva! Bravo domnule!
    Ce ar fi sa te muti tu in Supur cu toata familia ta, dar toata familia, inclusiv cei ingropati? Si sa mai iei cu tine si toate preotesele care te-au “@utut” la alegerile anterioar! Puscarias, borfas, pederas mic-mic ce esti! Eu imi cer scuze in numele parintilor tai ca au adus pe lume un gunoi genetic, si mama ta nu te-a inghitit la vremea cand te-a conceput! Hai sictir! @ue psd!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.