Ultima actualizare: azi, 10:44

Locale

VIDEO. Impact între o motocicletă și un autoturism. Motociclistul, transportat la UPU Satu Mare!

ACTUALIZARE. Accidentul s-a produs din cauza unei șoferițe care nu a oprit la Stop. Un tânăr motociclist, în vârstă de 18 ani, a ajuns la spital.

Ce spune poliția:

La data de 24 mai, la ora 08.27, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, pe raza str. Liviu Rebreanu din municipiul Satu Mare.

Ajunși la fața locului polițiștii rutieri au constatat faptul că o conducătoare auto, de 35 de ani, în timp ce se afla la volanul unui autoturism, nu ar fi respectat semnificația indicatorului rutier „Oprire”, și ar fi intrat în coliziune cu un motociclu care circula pe drumul prioritar, condus de un tânăr, de 18 de ani.

În urma evenimentului rutier, tânărul, a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Ambii conducătorii ale vehiculelor au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal întocmit, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

Știrea inițială:

Un accident rutier a avut loc, în această dimineață, la intersecția dintre străzile Liviu Rebreanu și Ștefan cel Mare din municipiul Satu Mare. Potrivit primelor informații, este vorba despre un impact între un autoturism și o motocicletă. 

Motociclistul a fost rănit, în urma impactului puternic, fiind necesară intervenția unui echipaj al Ambulanței Satu Mare. Bărbatul a fost transportat, ulterior, la Unitatea de Primiri Urgențe.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.

Știre în curs de actualizare…

2 comentarii

  1. Varu Răspunde

    Nici la crimă nu erau atâtea milițieni, doamne ferește

    • altu fără bmw Răspunde

      Ar trebui totuși făcut cu intersecția asta ceva. Este intens circulată și nici vizibilitate nu prea ai. Eu din partea mea pe cât posibil evit sau ocolesc zona. Că degeaba e drumul mai scurt pe acolo dacă stau 10 minute până mă lasă careva să schimb direcția de mers nu mai bine o iau pe drum ocolitor? Șoferița probabil a ieșit mai mult în afară că nu a văzut dacă vine sau nu cineva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.