Ultima actualizare: azi, 18:29

Locale

FOTO. Eroi în uniformă! Victimă salvată de la moarte de echipajele medicale în accidentul din Mădăras

Un bărbat, în vârstă de aproximativ 40 de ani, a fost salvat de la moarte, în această dimineață, de echipajele medicale care au intervenit la accidentul care s-a produs în localitatea Mădăras. Bărbatul a rămas încarcerat și a fost, ulterior, extras în stare de inconștiență din mașină.

După zeci de minute de manevre de resuscitare echipajele medicale – două echipaje TIM și un echipaj al SAJ – au reușit să îi restabilească bărbatului pulsul. Ulterior, acesta a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare.

Cum s-a produs accidentul, explică IPJ Satu Mare:

La data de 18 iunie a.c., ora 05.28, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DN 19A, în localitatea Mădăras, județul Satu Mare.

Din primele verificări efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, de 22 de ani, din localitatea Ardud, în timp ce ar fi condus o autoutilitară, pe DN19A, în localitatea Mădăras, ar fi intrat în coliziune cu un autobuz condus de către un bărbat, de 52 de ani, din localitatea Bobota.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului autoutilitarei și a unui pasager al acesteia de 46 de ani.
De asemenea a rezultat și vătămarea corporală a patru pasagere din autobuz, cu vârste cuprinse între 36 și 60 de ani.

Victimele au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În urma testării cu aparatul etilotest a conducătorului autobuzului rezultatul a fost negativ. În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă , în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

Au fost dislocate de urgență, la locul evenimentului, două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj de prim ajutor, terapia intensivă mobilă de la nivelul județului și două ambulanțe din cadrul SAJ Satu Mare.

3 comentarii

  1. cetatean Răspunde

    La 07:30 traficul era inca blocat. De ce ca fraierii in unifrma albastra au stat la povesti langa masina. Is asa de idioti ca nu au dat nici ruta de ocolire cum e normal in tarile civilizate. In loc s se faca coada de kilometrii trebuia trebuia dirijat traficul spre Baba Novac, macar dintr-o parte sa fie cat de cat fluidizat traficul.
    Da de sa faca asta? Cum mai putea sa stea la tigara politistul jegos fara imaginetie.

  2. ilie Răspunde

    @cetatene nimic nu iti da dreptul sa folosesti asa limbaj…vezi ca daca vor te gasesc si ti da o amenda pentru limbaj injurios ca n o sa ti cada bine! Fii tu un model in societate inclusiv prin tinuta si limbaj si apoi exprima ti nemultumirile decent!

    • cetatean Răspunde

      oh nu, atunci vor lasa tigara din gura si se vor apuca de treaba, eu zic ca ai fost unu din cei care fumau langa locul de acident care se uiat cum se face sirul de masini din ce in ce mai lung. Cum sa fie atat de prosti sa nu redirijeze traficul cand ai ocazi s areti in standa si sa zici sa mearga roata. Da bro ai dreptat, cu tigar in mana unde sa mai ai putere de a ridica inca o mana? Sau la asta nu sau gandit? nu e fortele politiei 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.