Ultima actualizare: azi, 20:00

Locale

Întârzieri din cauza vremii. Furtunile au afectat ”Mangalianul”, dar și un alt tren de Satu Mare

În cursul acestei zile, mai multe trenuri înregistrează întârzieri din cauza furtunilor din țară, informează CFR Călători. Condițiile meteo nefavorabile au condus la căderi de copaci în gabaritul căii ferate și la întreruperea temporară a alimentării cu energie electrică, cu implicații în circulația trenurilor CFR Călători între stațiile Stânceni și Răstolița.

Astfel, au fost afectate trenurile:

  • IR 1942 Mangalia – Satu Mare;
  • IR 1641 București Nord – Satu Mare;
  • IR 407 Budapesta – Brașov.

CFR Călători a pus la dispoziția managerului de infrastructură – CFR SA, locomotive diesel pentru a permite tranzitarea zonelor afectate, după redeschiderea circulației. Programul de circulație în zonele afectate de vremea nefavorabilă se desfășoară în funcție de măsurile operative stabilite și dispuse de managerul infrastructurii feroviare – CFR SA.

În funcție de evoluția fenomenelor atmosferice, sunt posibile și alte decalări ale orariilor trenurilor. CFR Călători este în permanent contact cu managerul infrastructurii feroviare, CFR SA pentru rezolvarea operativă a tuturor problemelor, astfel încât toate trenurile și călătorii să ajungă la destinație în siguranță.

CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru neplăcerile întâmpinate și le mulțumește pentru înțelegere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.