Ultima actualizare: azi, 20:23

Locale

Și-a încercat norocul. Un ucrainean a vrut să iasă din țară prin Petea, iar acum are dosar penal

Un cetățean ucrainean este cercetat de polițiștii de frontieră după ce la ieșirea din țară a prezentat un permis de conducere fals, având însemnele autorităților din Ucraina.

Luni, 24 iunie, în jurul orei 07.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea, județul Satu Mare, s-a prezentat pentru a ieși din România un cetățean ucrainean, în vârstă de 25 de ani, care conducea un autovehicul marca BMW, înmatriculat în Cehia.

Cu ocazia formalităților pentru ieșirea din țară, șoferul a prezentat polițiștilor și un permis de conducere aparent eliberat de către autoritățile din Ucraina în data de 21 noiembrie 2022, dar care nu întrunește condițiile de formă și de fond ale unui document autentic, fiind fals.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de uz de fals și conducerea pe drumurile publice a unui autoturism fără a deține permis de conducere.


Sursa: Poliția de Frontieră

6 comentarii

  1. Pis ta Răspunde

    Dar pe unde a întrat în țară? Sigur a întrat cu pasaporto-spaga.

    • sătmărean nedumerit Răspunde

      Mă #Pis ta – trappista! Poate nu a condus el când a intrat în țară! Sau poate a intrat cu ceva autocar sau ceva microbuz! Mai știi? Eu am o impresie vagă că au intrat pe la noi la început de conflict destui cu acte de astea și s-a trecut cu vederea iar acum poate au prins unii curaj sau riscă.

  2. georgina Răspunde

    Vânzare! Mini aparatul de aer condiționat portabil răcește, hidratează și reîmprospătează. Silențios și portabil, poate fi dus la serviciu sau la plajă, răcește perfect și rapid camera. Preț foarte frumos — https://use.my/arctrum

    • H&R Răspunde

      Site-ul web este dezactivat
      Acest site web conține conținut periculos care poate accesa, deteriora sau scurge de la distanță date sensibile de pe un dispozitiv infectat.
      Accesul la site este blocat.

      A webhely letiltva
      Ez a weboldal veszélyes tartalommal rendelkezik, amely távoli hozzáférést biztosíthat egy fertőzött eszközhöz, károsíthatja azt vagy érzékeny adatokat szivárogtathat ki arról.
      A weboldalhoz való hozzáférés blokkolva van.

      • comentator Răspunde

        Dolgozol a lusta dög szerkesztőség helyett. Kutya kötelességük lett volna blokkolni ezt az oda nem való hülyeséget ami ráadásul veszélyesnek is bizonyul.

        Stimată redacție. am ajuns la capătul răbdărilor. Văd că tot nu blocați reclama asta tâmpită de pe un site care naiba știe ce mai conține. Chiar doriți o reclamație că promovați/tolerați reclame mincinoase, periculoase și nu faceți nimic? Spuneți, că dacă da atunci vă pot ajuta ușor cu o reclamație. Și să nu cumva să credeți că la Comisariatul de Protecția Consumatorilor local va fi depus ci la Audiovizual. Vă bateți joc singuri de meseria care vă pune pita pe masă! Faceți de rușine breasla.

        • H&R Răspunde

          Telefonrol nem merek ilyen oldalakra felmenni vagy legalabbis kiprobalni, de szamitogepen fizetett virusirtom van, az hamar levadaszta a kis huncutjat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.