Ultima actualizare: ieri, 19:20

Locale

Tânăr de 19 ani, fără permis la volan în Satu Mare. Era beat și a ieșit pozitiv și la Drugtest

Tânăr de 19 ani, fără permis la volan în Satu Mare. El a condus beat un autoturism în centrul orașului beat și a ieșit pozitiv și la Drugtest.

Ce spune poliția:

La data de 26 iunie, în jurul orei 01.00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Satu Mare au oprit un tânăr de 19 ani, din municipiul Satu Mare, care s-ar fi aflat la volanul unui autoturism pe strada Ștefan cel Mare, din municipiul Satu Mare.

În urma solicitării de verificare a documentelor, tânărul le-ar fi prezentat polițiștilor un permis de conducere eliberat de autoritățile române, existând suspiciuni în privința autenticității acestuia. Polițiștii verificând în bazele de date au constat faptul că tânărul nu ar poseda permis de conducere pentru nicio categorie, care să fie eliberat de statul român.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, fiind indicată o concentrație de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la o unitate medicală în vederea prelevării de mostre biologice.

De asemenea, în urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și uz de fals.


Sursa: IPJ Satu Mare

Un comentariu

  1. Alex Răspunde

    Sper sa fie arestat si in viața asta sa nu mai primească permis de conducere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.