Ultima actualizare: ieri, 22:22

Locale

VIDEO. Mircea Govor: ,,Vom avea doi vicepreședinți la Consiliul Județean și doi viceprimari”

Președintele Partidului Social Democrat Satu Mare, Mircea Govor, a declarat, luni, 10 iunie, în cadrul unei conferințe de presă, că PSD a demonstrat este o echipă puternică, iar după aceste alegeri va obține vicepreședinți la Consiliul Județean și viceprimari la Satu Mare și Carei.  

Mircea Govor a declarat, după alegerile locale, că ,,cel mai rău lucru care se putea întâmpla era să fim pe locul doi”. El a spus că rezultatul obținut de PSD Satu Mare este unul bun, scorul obținut fiind mult mai mare decât la alegerile de acum patru ani.

,,Chiar sunt mândru că suntem pe locul doi pentru că în 2020 PSD a fost pe locul patru și a avut 18.344 de voturi la Consiliul Județean. Acum avem mai mult cu peste 10.500. (…) Avem 16 primari. Când am preluat partidul, în 2021, am avut 12, deci avem patru primării în plus”, a declarat Mircea Govor.

Președintele PSD Satu Mare a mai spus că formațiunea pe care o reprezintă va avea vicepreședinți la Consiliul Județean și viceprimari la Satu Mare și Carei. ,,Ceea ce e foarte important pentru colegii noștri: vom avea doi vicepreședinți la Consiliul Județean, doi viceprimari și un viceprimar la Carei”, a declarat Govor.

Totodată, în urma votului de duminică, PSD Satu Mare va avea opt consilieri județeni.

PortalSM a transmis LIVE conferința de presă:

19 comentarii

  1. vecinu” Răspunde

    nici nu vă deranjează că ați pierdut primăria 🙂 🙂 🙂

  2. VIERME POLITIC Răspunde

    Bă ospătar ce ești crescut în balega de la GOSTAT ul din Supur vii tu căcat să ne spui că comuniștii pe care îi conduci au 2 posturi de viței..păi bă PENALULE tu asta ți-ai și dorit. Ai jucat la două capete ca de obicei imbecilule. Te cred proștii ăia cu care te afișez ce vor fctie publică și posturi călduțe la stat. Preotesele știu asta. Urmează iar neamurile să le faci directori, șefi sau de ce nu vițea primăritza pe soru-ta. Blondele nu îți mai plac.

  3. Analfabet Răspunde

    Ăsta nu știe nici să citească fraților să ne ferească Dzeu cu boul ăsta vicepreședinte la consiliu încă 4 ani. Lipsește proasta aia pneumo că suntem fruntea

  4. DEMISIA Răspunde

    Govor, Roca, DEMISIA, a-ți dus partidul în prăpastie nesimțiților și mai vreți 2 posturi și de Vice la primărie și la județ, hoților.
    Sper ca, Gabor și UDMR sa nu facă risipadinbanii publici și sa dea un vice la primărie și unul la consiliu. Oamenii cu care a-ți venit infata nu merita, 90% sunt analfabeți instituțional, dar a vom sancționa pe toți la prezidențiale și parlamentare dacă Ciolacu nu va demite pe toti

  5. Opincarul Răspunde

    Neam de iobagi ce ești, Govore, ti-ai vândut sufletul pe un pumn de arginti și odată cu tine ai angajat și PSD-ul….

  6. Domnul Vice Răspunde

    Mirciulica , in urma rezultatelor alegerilor sunt cateva aspecte de notat:
    1.Faptul ca ai facut blat cu UDMR stim toti.
    2.Faptul ca in urma blatului cu UDMR , PSD obtine 2 posturi de Vice la CJ din care unul e ravnit de tine si asta stim.
    3.Rezultatele partidului la nivel judetean nu sunt chiar asa grozave cum spui.
    4.Rezultatul obtinut de tine in schimb este unul dezastruos , iar povestea cu mobilizarea electoratului UDMR nu prea tine pentru ca in realitate si romanii au votat cu Pataki Csaba.
    Pe tine probabil nu te-au votat nici membrii PSD Satu Mare , dovada fiind numarul de voturi obtinut.

    In concluzie ,
    V-a batut Pataki si pe tine si pe patratel la funduletul gol ca pe copii , iar daca aveti gram de demnitate in voi o sa va depuneti demisiile din functia de presedinti de partid si lasati pe altii sa se ocupe de politica vremurilor noastre.

  7. Radical2 Răspunde

    Degeaba îl criticați. L-au votat mulți. Ceea ce înseamnă că mulți dobitoci sunt in Satmar. Un om cu judecată nu are cum vota așa specii. Doar dacă sunt de aceeași seamă. Ori in Sătmar. Si pare ca în toată țara, sunt mulți analfabeți. Lor le convine că școala in Romania e praf, și rămân oamenii fără judecată. iată rezultatul.

    • Văru Răspunde

      Sa umflat balega -n voi frustraților ..???

    • Vasy Răspunde

      No ma da de ce te oftici asa de tare? Tu daca ai fi la varf, te-ai zbate sa ne fie noua bine sau sa iti fie bine tie si la familie/neamul/prietenii tai? No veizi, asa se pune subiectul, “cine poate cioante roade”!

  8. ana Răspunde

    D-le Primar daca ajung analfabeti pe postul de viceprimar….ne-ati dezamagit TOTAL !!!!!!!

  9. Prefect Răspunde

    Domnule prefect, Vă rog să luați nota, atât DVS, Govor și gașca, la sediul partidului UDMR, au expus doar steagul Ungariei și al UE, al României lipsește. E normal, partid care este finanțat de la bugetul țării din bani publici, și care nu respecta legislația română

  10. Mae Răspunde

    Vai ce am ajuns !!!!!!! Bunici noștri au suferit din cauza armatei ungare și acuma români votează UDMR!!!!! Treziți-vă !!!!

    • Mae Răspunde

      Vai de capul meu, acuma trebuie să mă duc să-mi caut loc de muncă! Vai unde am ajuns! Unde a-ți mai auzit așa ceva ca un @Mae să lucreze? Ce rușine pe capul meu! Adică noi avem așteptare ca ungurii să ne voteze candidații dar dacă se întâmplă invers pentru că vezi Doamne oamenii văd că ceva se mișcă în direcție bună atunci e vai și amar! Oare unde s-a pierdut logica???? 😮😮😮😮😮😮

  11. sătmărean Răspunde

    Eu ma bucur ca au terminat pe locul 2 cu o campanie moderata, europeana, bazata pe program si pe argumente. Asta arata ca majoritatea satmarenilor nu sprijina isterizarea politicii locale, campaniile pur negative si populiste (gen PNL-AUR), si nici retorica sovina.

    Tampitul Cozma si-a ucis propriul sau partid, doar sa ajungă el al 2-lea candidat la președinția CJ, iar cretinul Tisea nici măcar atât nu a reușit (fiind al 4-lea candidat pt primărie).

    Govor nu e un candidat foarte popular in rândul sătmărenilor (are un trecut…), dar a construit bine partidul, merita sa rămână șef de partid. Dacă partidul e si mai tare decât persoana ta, înseamnă ca esti un președinte de partid bun. Dacă totul faci doar pentru tine, timp ce partidul numai pierde, înseamnă ca esti doar un egoist, nu un adevărat lider de partid.

    Cozma, dacă ar fi om, ar demisiona!

    • Vasy Răspunde

      De ce sa demisioneze SupoziThorr-ul? Iarba rea nu piere si nu mor caii cand vor cainii.

      • sătmărean Răspunde

        M-ai înțeles greșit, nu trebuie și nici nu va demisiona. Eu vorbeam doar despre o fantezie (gen science-fiction) și anume: “dacă ar fi om”.

  12. Vasile Boje Răspunde

    Pentru toți cei care au votat pentru aceste alegeri!!!! Domnul Mircea Govor a câștigat din nou ( Din umbră) primăria și consiliul județean Satu-Mare.

  13. ambercorina Răspunde

    Vânzare! Mini aparatul de aer condiționat portabil răcește, hidratează și reîmprospătează. Silențios și portabil, poate fi dus la serviciu sau la plajă, răcește perfect și rapid camera. Preț foarte frumos!– https://do.my/arcticrum

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.