Ultima actualizare: azi, 18:14

Locale

Bărbat prins în timp ce vindea droguri în Satu Mare. A fost arestat pentru 30 de zile

La data de 11 iulie 2024, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Satu Mare, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Satu Mare, au documentat activitatea infracțională a unui bărbat, cercetat pentru trafic de droguri de risc și de mare risc și deținere de droguri de mare risc, fără drept, pentru consum propriu.

La aceeași dată, acesta a fost prins în flagrant delict (în urma unei sesizări în sistem SNUAU 112, prin care se reclama un conflict) în timp ce ar fi deținut în scopul comercializării 10 grame de substanță cristalină 3-CMC, drog de mare risc și 12 grame de canabis (drog de risc).

De asemenea, din cercetările efectuate a reieșit faptul că bărbatul în cauză ar fi deținut o cantitate de cristal (3-CMC) în vederea consumului propriu, fără drept. În urma percheziției efectuate la domiciliul acestuia, au fost descoperite și ridicate mai multe mijloace de probă.

La data de 11 iulie 2024, procurorii D.I.I.C.O.T. au dispus reținerea bărbatului, iar astăzi, 12 iulie, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Satu Mare a dispus arestarea preventivă a acestuia, pentru 30 de zile.

Activitățile au beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Satu Mare – Biroul de Ordine Publică. Pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.


Sursa: IPJ Satu Mare

4 comentarii

  1. Varu Răspunde

    Da cumpărătorii n-au fost arestați?

  2. Varu Răspunde

    Noi vorbim doar de vânzători,de cumpărătorii nimic?

  3. asta este situația reală Răspunde

    Ne-am trezit să combatem ceva care ne depășește deja. Aceste acțiuni erau binevenite acum 10-15 ani când apăruse primelel semne. Că apăruse. Mai țineți minte faza cu Noroieni? Și cine erau implicați? Și mulți cum au scăpat cu tot că au fost prinși în flagrant? Ei și atunci? Acum s-a ajuns acolo că te abordează dealerii ziua în amiaza mare în centru fără nici o reținere. Astea ce prindeți voi așa din zbor sunt fleacuri, mărunțișuri. Îi mai și amuzați pe băieții mari cu marfa. Că și asta ce captură este? Ați prins pe unul papagal cu 10 grame cristal și 12 grame cannabis pentru consum propriu. Unde-i marfa grea și unde-s ăia care îi bagă pe piață cu kilogramele????? Astea ce s-a capturat e mai puțin decât un mare zero. Să nu înțelegeți comentariul meu greșit. Nu folosesc așa ceva și nu sunt de acord cu așa ceva. Dar asta e mărunțu de-a dreptul. Nu aici e problema cu drogurile la unul prăpădit pe care l-ați prins cu niște prafuri care îi ajung pentru să zicem o săptămână. Și nici nu comercializa către altul. La sursă trebuie umblat, la băieții grei. Puneți-l să vă identifice sursa, puneți aparatură pe el și să facă achiziție de la dealer supravegheat electronic, ascultat, înregistrat. Ei, atunci puteți zice că ați încercat să faceți ceva. Și mai multă atenție în jurul școlilor. Dealerii ăștia vuiesc pe lângă școli, mai ales alea de fițe unde copiii se știe stau mai bine cu monetarul. 🤔😲😢Că deja nu e de bine ce se petrece. Unii reușesc de tineri să-și prăjească creierul. Că naiba știe ce conțin prafurile alea. 🤮🤮🤮

    • Vasy Răspunde

      Bine acuma si tu, lasa asa ca-i mai spectaculos sa areti cu degetul la 100 de oameni care au cateva grame de drog decat sa zici o singura captura cu 10 kg. nu? Ala cu 10 kg se uita dar 100 de oameni ii intinzi pe un an de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.