Ultima actualizare: ieri, 21:38

Locale

Kereskényi cere deblocarea proiectului bazinului de înot din Satu Mare. Mesaj după performanța lui David Popovici

Primarul Kereskényi Gábor a transmis un mesaj după performanța extraordinară reușită de David Popovici la Paris și cere deblocarea proiectului bazinului de înot din municipiul Satu Mare: ,,Performanța lui David Popovici trebuie să fie un imbold pentru viitor”, spune Kereskényi.

Redăm, mai jos, mesajul transmis de Kereskényi Gábor:

,,Felicitări David Popovici, noul Campion Olimpic al probei de 200 metri liber! Performanța lui David Popovici trebuie să fie un imbold pentru viitor. Guvernul trebuie să deblocheze cât mai repede investițiile în bazinele de înot, blocate la începutul acestui an.

Politicienii sătmăreni din partidele aflate la guvernare trebuie să se implice activ pentru ca proiectul bazinului de înot din Satu Mare, depus în urmă cu un an la Compania Națională de Investiții, să fie deblocat și investiția să demareze cât mai repede”, a transmis primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor.


11 comentarii

  1. Calin Culcean Răspunde

    Corect!

  2. comentator Răspunde

    Totuși eu zic că ar fi important de spus și care este motivul blocării. Că de 20 de ani se tot reinventează povestea sub diverse forme ba cu bazinul de înot, mai demult și cu sala polivalentă care proiect se pare că a murit înainte de a se naște. Asta zic pentru că vin alegerile și să știe toți cine blochează! Că ce se petrece deja este revoltător!

    • Pistike Răspunde

      Motivul blocării este unul foarte simplu: lipsa banilor la buget!
      Monstruoasa coaliție de jecmăneală (aka guwernul româniei) este ultra obez și nu-i în stare să colecteze nici măcar atâția bani la buget câți consumă pe propria funcționare! Și de unde poți tăia? De la investiții!!
      Alt motiv este slaba reprezentare a județului la nivel central!
      Votăm și trimitem în parlament lingăi fără coloană vertebrală (aka adișor cazma!) care se disting prin asumarea poziției de ghiocel!
      Deși nu-mi convine, trebuie să recunosc că iudele mereu ne reprezintă mult mai onorabil decât cei din coaliția monstruoasă (pnlsd-psdnl)!
      O altă observație importantă, cât a fost ministru Tanczos Barna, județul nostru a primit mai multe fonduri decât pe vremea fostului ministru al transporturilor sătmărean!

  3. Pop Răspunde

    Da oare în locul rahatului ăla de pasarela nu se putea face un bazin olimpic?

    • CataMan. Răspunde

      cum? pe piloni, in consola, perpendicular peste Somes la o inaltime de 10m, cu iesire spre dig, un bazin de inot. Cit ar fi costat ? Imaginatie bogata.

      • Alex Răspunde

        :))))))))). Bah…. :))). auleoo.ce înțelegi și tu :))) sa fi făcut un bazin cu banii de pasarela,nu bazin peste Someș :)))

    • Pistike Răspunde

      @Pop: nu! Sunt alți bani, altă distracție!
      Fondurile europene se dau cu țintă fixă, nu se pot cheltui în altă direcție!
      Pe vremea lui coica au fost fonduri pentru săli de sport, bazine olimpice și săli polivalente, dar al nostru dorel a vânat doar fonduri pentru cabinete medicale și locuri de parcare personale pentru cabinetele proprii, în locul pistei de biciclete!

  4. Zoli Răspunde

    Asta-i ca blocajul cu macaralele de la pod. Se zicea ca de-aia nu-i gata podul. Acu de-o vreme e deblocat si pod ioc. Cam asa e cu bazinul, asa e cu strandul,cu autogara …

  5. Vulpea bi-polara Răspunde

    Bine ca or fost eliminate echipele de canotaj,ca vroia si Somesu navigabil. Poate chiar sa fi putut urca americanii cu portavioanele, sa sprijine ucraina

    • Pistike Răspunde

      No, nu te trudi, amu te poți căca în Someș, să-i trimiți lui orban putinel viktor probe ADN!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.