Ultima actualizare: azi, 11:54

Locale

Adrian Cozma: Proiectul cel mai viabil și cel mai sănătos pentru România ar fi o alianță a forțelor de dreapta

Deputatul Adrian Cozma, vicepreședinte PNL, a vorbit despre situația de pe scena politică, joi, la Știrile B1 TV, și s-a arătat de părere că „proiectul cel mai viabil” și „cel mai sănătos ar fi o alianță de dreapta”.

„Poarta rămâne deschisă și cred că proiectul cel mai viabil pentru România și cel mai sănătos ar fi o alianță de dreapta, o alianță a forțelor de dreapta. Nu este încă târziu (…). Poarta rămâne deschisă, evident. Dacă nu acum, poate în turul 2, cu siguranță, pentru că Partidul Național Liberal va avea candidatul în turul 2 și atunci toate forțele de dreapta cu siguranță se vor uni.

Noi, majoritatea celor din Partidul Național Liberal, privim spre un proiect de dreapta, un proiect care să vină să pună pe prim-plan investițiile în România și o viață mai bună în România, pentru că vedeți ce înseamnă astăzi o guvernare sub Marcel Ciolacu, o guvernare care înseamnă deficit de aproape 8% la finalul acestui an și împrumuturi cum nu au mai fost de la Revoluție încoace (…). Datoria publică (…) a depășit 52,6% din PIB, a spus-o ministrul Finanțelor pentru că el are cifrele”, a declarat Adrian Cozma.

12 comentarii

  1. Bogdan Răspunde

    Adisor sezi bland că vorebești pe lângă subiect si nu te bagă nici pu…la cucului in seamă!

  2. votatnt Răspunde

    Vrei alianta pentru ca altfel nu ai nici o sansa in aleeri. Nu meriti nici macar un vot. Pacat ca PNL tolereaza.circari sovini ca si tine.

  3. Radu Cristescu Răspunde

    Parca si PNL era la conducere. Impreuna ati creat situatia asta infecta.

  4. vadimT Răspunde

    A scazut audienta acestui site, acuma baga stiri cu Cozma.
    Cozma, vrei cu udmr la conducere? Sau cu AUR? Faci o pereche buna cu Sosoaca.

  5. HaiBai Răspunde

    Adrian băiat de băiat , nu te contrazic când spui că cei ce guvernează acum sunt praf.. însă nici când ați fost voi cu Cațu nu era mai bine… Așa că fa bine și recunoaște că sunteți depășiti de situație . Punct! Vrei sa faci alianță cu cei de dreapta ? De ce? Sunt mai bine pregătiți decât voi ? (Cei din PNL ) . 90 % din cei ce fac politica azi la nivel înalt sunt sub nivelul mediu de pregătire atât profesional cat și socio-uman ! Ce mai vrei oare de la noi ? Câta minciuna o sa ne mai băgați pe gat?

  6. Calin Culcean Răspunde

    Fara USR

  7. Bogdan Andrisca Răspunde

    Fara USR

  8. Vulpea bi-polara Răspunde

    Alianta sa fie in jurul generalului erou si carturar?

  9. Aspi Rina Răspunde

    Acum vreți din nou ”forțe de dreapta” după ce PSD v-a scos din căcat și v-a pus cât de cât pe linia de plutire?????N-ați învățat nimic din guvernarea dezastruoasă alături de USR care era cât pe ce să vă scoată din manualul de istorie ???

  10. Myown Răspunde

    Cineva, cunoscator, imi explica si mie, in cuvinte fine, care sunt acele Partide de dreapta ? Multumesc

  11. no big deal. Răspunde

    kkt

  12. Wwww Răspunde

    Tot ne unim , tot ne aliam ,dar tot slugi ramanem. Multumiri pentru acesti politicieni de doi lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.