Ultima actualizare: ieri, 21:27

Locale

Nesimțit cu permis. Sunt tot mai dese astfel de imagini

17038558_714916542015183_7537217163306898426_oImbecil cu permis, cataloghează cei de la DriversSM această fotografie. Trebuie adăugată că cel care are permisul este și taximetrist…nesimțit.

Ceea ce contează este că a parcat exact cum l-au catalogat activiștii de la DriversSM, ocupând două locuri destinate persoanelor cu handicap. Ne vine greu să credem că un client ar fi solicitat ca taximetristul să oprească exact între cele două locuri de parcare și să le blocheze pe ambele.

Și atunci care o fi fost logica pentru care acest șofer și-a lăsat mașina în așa hal, cu atâta nesimțire. Nu cred că știe nici măcar el răspunsul la această întrebare. 

Din păcate, în ultima perioadă astfel de imagini sunt tot mai dese la Satu Mare. Stăm să ne întrebăm, până unde merge nesimțirea unora.

2 comentarii

  1. Norick Răspunde

    Maine vine taica-sau si cere scuze , ca de fapt copilu’ s-o grabit dupa pampers si era intuneric si ploua / ningea abundent , iar agentul de paza si-a facut semn sa parcheze acolo… 🙂 😀

  2. IoBag Răspunde

    Mergeți la magazin și-o să vedeți zilnic zeci de astfel de nesimțiți! Parcarea este prea mică pentru volumul mare de clienți care le trec zilnic pragul și, bineînțeles, fiecare parchează cum vrea! Nu se ține cont de nicio regulă!
    Situația e la fel de dezastruoasă și la Kaufland! Recent s-a sistematizat parcarea, dar unii șoferi nici măcar n-au băgat de seamă! Parchează fără nicio jenă pe culoarul de acces în parcare, chiar pe săgețile indicatoare!
    Ăștia suntem!
    Gardienii publici sunt conduși de niște incompetenți și rezultatele sunt cele ce se văd!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.