Ultima actualizare: azi, 18:09

 

Locale

FOTO. Sindicaliştii de la Electrolux bombardează Ambasada Suediei cu scrisori

Sindicaliştii de la Electrolux urmează să trimită o serie de scrisori către Ambasada Suediei la Bucureşti, în care să atragă atenţia asurpa grevei.

Secretarul Cartel Alfa Satu Mare, Sorin Faur, le-a spus greviștilor să trimită scrisori recomandate către Ambasada Suediei la București care să conțină o foaie A4 pe care să fie scris #grevaelectrolux.

Salariații de la Electrolux au încheiat astăzi a treia săptămâna de grevă și sunt hotărâți să nu cedeze, iar alături de ei sunt lideri ai Cartel Alfa din mai multe județe din țară.
_________________
Un marş de amploare al muncitorilor de la Electrolux s-a desfășurat ieri la Satu Mare, când sute de oameni au cerut în stradă creşterea salariului muncitorilor cu 2 lei pe oră.

Oamenii au scandat şi au cerut demisia directorului Dietmar Bloemer, cerând totodată ca la Satu Mare să fie trimisă o persoană din conducerea din Suedia.

3 comentarii

  1. Una Răspunde

    Atat: umbla vorba prin oras ca anul acesta sunt alegeri la nivel national in Cartel Alfa. Asa ca publicitate la greu, campanie electorala si imagine. Si anul trecut era greu, dar nici vorba de greva. Afirmati-va fratilor, iesiti in fata sa vedem care prinde functia de presedinte, vice presedinte in cartel.

  2. IdaM Răspunde

    cati mai sunt in greva. aveti lista de prezenta? ca nu mai arata ca sunt 400

  3. Apostol Marian Răspunde

    Una, și ce se mai vorbește prin oraș? Despre solidaritate nu vorbeste nimeni!? Despre nevoia de te lăsa calcat in picioare, în propria țară, nimic! Dar despre bunul simț, ăla care ar trebui sa te impiedice sa vorbești prostii, nu ai auzit chiar nimic!? Păcat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.