Ultima actualizare: azi, 13:21

Locale

FOTO. Oşan căutat pe Facebook. Ar fi tras ţepe românilor din Paris

Oşan căutat pe Facebook după ce ar fi tras ţeşe românilor idn Paris. Mai multe documente personale ale unui sătmărean originar din Bixad sunt răspândite pe facebook, cel care le-a postat spunând că a tras mai multe ţepe românilor din Paris.

“C. D. D., este cautat de cativa prieteni din zona Parisului pentru fapte de inselaciune. Banuim ca sufera de amnezie temporara, deoarece in unele dintre tranzactiile sale cu autoturisme sau reparatii auto la diverse service-uri auto, a uitat sa mai plateasca sau a platit cu ceva CEC-uri false. Rugam frumos , daca il vede cineva, sa-i aduca aminte ca trebuie sa-si plateasca din datorii… !!!”, este anunţul românului.

11 comentarii

  1. c-block Răspunde

    Alt afacerist cinstit din diaspora care lucrează în construcții. Ce să spun. Mai bine nimic.

  2. asd Răspunde

    si cum plm sa ii aduc aminte, daca nu il recunosc, ca ii blurati fata?

  3. y Răspunde

    De obicei oșenii își rezolva singuri pb, au o lege a lor pe care o considera sfântă. Respect Țara Oasului.,, Cu osanu nu te pune, cu osanca du-te în lume. ȚA

    • y Răspunde

      Văd că nu te plictisești. Căută-ți altă literă dacă ți-e așa drag să tot scrii. Sau am eu așa o impresie că se plictisește careva de pe la redacție? Sper că nu.

    • Rodica Răspunde

      Care lege , aia cu cutitul? Si nu inteleg de ce i-au blurat poza si numele , daca tot e cautat? Turai Ta! Cred ca stiu cine este ? sau ? .

  4. A-Q Răspunde

    Un gunoi ca asta vine pe 10 august sa-mi dea lectii cica, cum sa-mi organizez tara !!!

  5. somesanul Răspunde

    Da, ce sa mai… Vine diaspora si saveaza Romania !

  6. 007 Răspunde

    Diaspora de acest tip nu va salva Romania ,pentru un simplu motiv,este croit si format dupa modelul unor PSD-isto-ALDE-ani si reprezinta cu varf si indesat acest sistem mafioto-retrograd si desigur al unor postaci de pe aici si de aiurea ,cu dizabilitati EVIDENTE si cronice, in ceea ce priveste perceperea realitatii civice si cotidiene…

  7. Y_grec Răspunde

    Nu-i cumva acolo la întâlnirea cu orlando și ceilalți gușteri care-și zic diaspora?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.