Ultima actualizare: azi, 10:49

Locale

Magazinul MEDIA GALXAXY Satu Mare și-a deschis porțile! Înghesuială la intrare

Magazinul MEDIA GALXAXY Satu Mare și-a deschis, astăzi, porțile publicului larg. Mai mulți oameni au așteptat încă cu 30-40 de minute înainte de deschidere, în fața ușii, pentru a nu rata ofertele magazinului.

Magazinul a fost inaugurat ieri de oficialitățile județene și locale, iar în această dimineață și-a deschis porțile oficial pentru sătmăreni, și nu numai.

Urmăriți imagini LIVE de la deschidere, transmise de reporter PortalSM:

Autoritățile locale au întâmpinat pozitiv o astfel de investiție la Satu Mare.

”Investiția este importantă pentru oraș, nu doar pentru că vorbim de 8 milioane de euro și 40 noi locuri de muncă create, dar mai ales pentru că se finalizează procesul de curățire a zonei, început odată cu construcția magazinului Kaufland. S-a curățat o zonă insalubră și degradată care era o pată pe obrazul orașului, devenind o zonă comercială modernă”, a declarat city managerul municipiului Satu Mare, Maskulik Csaba.

Media Galaxy Satu Mare este magazinul cu numărul 20 al rețelei. Deschiderea noului magazin urmează direcția companiei de implicare în dezvoltarea comunității locale și a atras o investiție de 8 milioane de euro, ce a dus la crearea a 40 de noi locuri de muncă.

Oferte speciale de Black Friday

Valoarea stocului de marfă pentru acest magazin este de trei milioane de euro. Compania estimează că peste două milioane de clienți vor trece pragul magazinului în primul an de la deschidere.

Deschiderea magazinului vine cu oferte speciale de Black Friday pentru clienți și cu reduceri de până la 50% la sute de produse.

„Cu fiecare magazin deschis, ne dorim să inspirăm o reinventare a retailului local, să oferim clienților noștri echipamente care sporesc confortul vieții și o experiență completă, online și offline. Avem încredere în piața locală și ne așteptăm ca magazinul MEDIA GALAXY din Satu Mare să fie un motor de creștere pentru întreaga rețea, având în vedere că ne adresăm unei arii extinse de clienți potențiali, atât din țară cât și de peste hotare. Suntem convinși că în scurt timp magazinul nostru va fi un pol de interes și pentru clienți din țări precum Ungaria și Ucraina, care vor găsi atrăgătoare ofertele noastre, dar și diferența de TVA comparativ cu țara de origine, 27% față de 19% cât este în România”, spune Dan Ostahie, CEO ALTEX România.

În noul magazin MEDIA GALAXY din Satu Mare, clienții vor putea alege din peste 40.000 de produse și vor beneficia de cea mai mare varietate din gama produselor electro-IT, dar și de servicii precum livrarea la domiciliu, consultanță la raft, rambursare diferență dacă găsesc în altă parte același produs mai ieftin, soluții de finanțare flexibilă și service în magazin.

De asemenea, clienții pot rezerva online produsele dorite, pe care mai apoi le pot ridica din magazin. În plus, prin programul Buy Back aceștia pot da la schimb produsul vechi, televizor, frigider sau mașină de spălat și vor beneficia de o reducere de preț la noul produs, în funcție de valoarea acestuia.

Programul de funcționare

Situat pe Strada Corvinilor nr. 1-3, în incinta SATU MARE RETAIL PARK, pe un spațiu care este o proprietate a grupului ALTEX ROMÂNIA, magazinul MEDIA GALAXY are o suprafață amenajată de 2.400 de metri pătrați și dispune de parcare proprie, cu un număr de 100 locuri.

Programul de funcționare este de luni până duminică, între orele 10:00 și 22:00.

19 comentarii

  1. Mink Răspunde

    Stau ca la moaste,vai de capul lor.
    Si felul in care intra,fuga-fuga….ma gandesc sa ajunga la wc,ca bani de cumparat ..altadata.

  2. Altu Răspunde

    Aceleași veșnice tigăi care atrage hoarda pensionară obișnuită cu aceste apucături de pe vremea răposatului. Și lumea se miră că” ăștia” votează PSD. Vezi ăștia sunt oameni de bază se mulțumesc cu puțin:un litru de ulei ,10 Ron la pensie,o găleată goală, etc. Nu ca tinerii nesimțiți care vor autostrăzi,salarii decente,un trai mai bun, servicii medicale de calitate,etc. Dacă imaginile astea vă plac , Stați acasă, duminică.

    • Satmarean Răspunde

      Mai bine sa te abtii !!!!! Daca te uiti bine pe filmare nu prea o sa vezi multi pensionari acolo…..sa alerge. Aveau eventual intre 30-45 ani.Pt tine si ei sunt batrani? Pt tine onteaza numai cei care au 25 ani si sunt # ?

      • Altu Răspunde

        Serios,este și filmare. Acolo să vezi in momentul in care se deschid ușile cine se bulucește. Cei care muncesc nu au timp să stea la rând pt cai verzi pe pereți

        • Satmarean Răspunde

          Sunt care muncesc si in ture ,sau pt tine numai acei lucreaza care stau zi lumina la munca? Daca au ajuns si batranii sa se inghesuie la promotii inseamna ca au bani. Ei stau mai prost cu on line-ul, pe vremea lor nu sau specializat in IT!!!!!!

      • Altu Răspunde

        Dacă cauți pe TV1 Satu Mare,este filmat din interior momentul în care se deschid ușile , să vezi tu acolo cum fug bătrâneii,cum se împing,cu câtă dușmănie. Și apoi ei vorbesc de tineri ca-s needucați, necivilizați,ei care la mitingurile politice se iau la bătaie. Uitati-va la filmare și apoi mă puteți contrazice

  3. Lucifer Răspunde

    De râsul curcilor.

    • Altu Răspunde

      Ia de aici fraiere,1 octombrie 2019 100euro=475,12 Ron, 20 noiembrie 2019 100euro=478,08 ,deci +3 Ron . O sumă imensă nu gluma. Bun să zicem că PNL îi de vină dar inflația record creată de PSD care păgubește mult mai mult nu are importanță, nu? Să vedem la anul la privat la minimul de 1200 net adăugăm 100 Ron sau 90 , la o pensie de 1000 Ron adăugăm 400 Ron ,la salariile bugetarilor e fără număr nu se poate calcula,e corect,nu? Deci ăla cu salar de 1300 Ron va plăti pensie de 1400 + 0,7 dintr-un bugetar. 1privat= 1 pensionar+ 0,7 una bucată bugetar. No, așa numa drept înainte vom merge.

      • Altu Răspunde

        Scuze era pt x- ulescu

      • x-ulescu Răspunde

        Gata, mi-ai blocat creierul ca nu mai pricep nimic. Mai simplu sa citez din sloganele PSD? Pe alea le pricep ca doar sunt facuti de prosti pentru prosti. Jos Werner 6 case ca pesedisti nu mai au loc de el sa-si construiasca viloaiele alea pe banii lor “cinstiti”. A, mai era parca si ala cu rata de schimb euro/ron. In fiecare dimineata mi se trimite cifra prin SMS ca singur nu ma descurc sa gasesc.

        • x-ulescu Răspunde

          @ x-ulescu fals …nu mai lua medicamentele cu alcool …si sa sti cursul e REAL trimis de isarescu de la bnr , si pnl la guvernare e real , atita e in stare sica mandolina 1 eu = 4,7808 lei MAXIM ISTORIC

          • x-ulescu

            Da. De obicei cum se schimba guvernul asa de pe o zi la alta se schimba toate, economia incepe sa duduie, bugetarii plictisiti si pomanofagi devin amabili si refuza orice atentie. Du-te ma! Este aceeasi tara de rahat in care traim! Nu are cum sa se schimbe ceva decat in minim 1-2 ani cel putin. Dar eu stiu de multi care au afirmat ca daca iese Dancila pleaca si ei ca nu mai e speranta pentru poporul asta. Cine va lucra pentru ajutorul tau social? Spune!
            Sa-ti dau o statistica, si asta oficiala.
            Cand s-a urcat Dragnea pe tron in 2016 diaspora avea cam 4.5 milioane persoane. Acum are 5.5 milioane oficial. Asta este efectul guvernarii pesede. Plus credite externe pe care musai trebuie sa le acopere guvernul care vine. Este exact cand legi un individ de maini si de picioare dupa care il arunci in mare. Strigi la el ca sa inoate, el a vrut la apa. Atunci de ce nu da din maini si picioare? Este de neinteles. Tu il lasi iar ala nu face! Exact asa e cu guvernele. Ar trebui dati pe mana DIICOT pentru deturnare de fonduri, folosire frauduloasa a bogatiei tarii etc. Inclusiv gazul din Marea Neagra s-a vandut prin niste sarbi interpusi rusilor. Ca rusii nu au destul, nu? L-au cumparat ca noi sa nu avem. Asta a facut guvernul pesede. Subminare economiei cu buna stiinta. Sau Daea care a dat bani pentru porci mangalita dar nu au unde preda la taiere porcul pentru ca abatorul, singurul autorizat din tara nu mai exista. Iar taranul se uita la porc si se gandeste la banii, timpul si munca pierdute. Ma gandesc ca abia asteapta urmatorul program dastept lansat. M-as mira! Asta este doar un exemplu, as mai putea da. Dar n-ai tu asta de unde a intelege. Ai primit ceva maruntis la ajutorul social marit si Doamne-Doamne poate te pricopsesti cu ceva dupa postarile tale din campania asta care sa te tina pana-n pulivara. Doar ca banii se gata cum se gata si cei care lucreaza pentru puturosii ca tine. Fraierii adica.

  4. x-ulescu Răspunde

    se grabesc sa cumpere ,pana nu se devalorizeaza leu si mai mult . curs bnr 1 eu = 4,7808 lei ,guvern pnl , guvern pus de werner , va asteapta la vot ,facturile marite vin luna viitoare

  5. Eu Răspunde

    x-ulescu le,dar doamna Veorica ce o să facă??? O să scadă facturile,o să mărească pensiile,pfuuu,rău am ajuns….dacă sunt atâția tembeli care vor sa o voteze pe Dancila….

    • x-ulescu Răspunde

      ACUM la guvernare este pnl-ul cu sica mandolina premier , guvernul lui werner , ACUM euro e la MAXIM ISTORIC……. facturile vor sosi luna viitoare. daca romanii sunt sadomasochisti ,probabil il vor vota pe werner,
      1 eu = 4,7808 lei , pe bune !!!!

  6. Nicaierisipestetot Răspunde

    Un mare fâs. Am cautat un un produs azi ca ma gândeam la ceva oferte bune daca tot au făcut atâta tam-tam cu deschiderea, dar 0. La concurență am gasit cu câteva sute de lei mai ieftin decat la ei același produs. Cine a cautat tigăi sigur a găsit o mega-ofertă chiar de la intrare. :))

  7. Tu Răspunde

    @x-ulescu , daca lucrezi in sistem bugetar , si imprumut bancar in euro ,numai tu esti de vina de situatia aceasta. Asa ca lasa cu postarilie cu cursul valutar.

    • ... Răspunde

      @Tu, ?. Eu am impresia ca sunt contracost ca e foarte activ baiatu’ in campanie. E trist.? De prost ce este nu isi da seama ca isi taia craca inclusiv de sub el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.