Ultima actualizare: azi, 13:21

Naţionale

VIDEO. Tată filmat în timp ce își bate cu cruzime copilul de 7 ani. Mama privește și fumează

Tată filmat în timp ce își bate cu cruzime copilul de 7 ani. Mama privește și fumează. O nouă scenă de violență în familie face înconjorul țării. Mai exact, este vorba despe un bărbat ce își bate copilul în vârstă de numai 7 ani. Totul s-a petrecut în comuna Frumosu, judeţul Suceava. În înregistrarea video făcută în locuinţa familiei se vede cum bărbatul  îşi trânteşte fiul de pământ şi îl loveşte apoi în repetate rânduri cu o scândură, sub privirea mamei care în tot acest timp pare să se amuze.

Un copil de numai 7 ani din comuna suceveană Frumosu a fost bătut fără milă de propriul tată, un bărbat trecut de prima tinereţe. Scena de groază a fost filmată în locuinţa familiei. Înregistrerea video a ajuns apoi, în împrejurări încă neclare, pe Facebook. În fimare se vede cum bărbatul îşi apucă copilul de gât, îl împinge în poziţie verticală pe sol, cu faţa în sus, după care îl ridică deasupra solului şi îl izbeşte pur şi simplu de podeaua casei. Apoi, pune mâna pe un obiect care pare a fi o scândură şi îl loveşte cu sete pe băiat.  În tot acest timp, mama copilului este în încăpere şi priveşte întreaga scenă de pe un scaun, ba chiar pare să se amuze în timp ce trage dintr-o ţigară. Femeia nu intervine ca să îşi apere copilul de mânia tatălui, scrie Adevărul.

După apariţia clipului în spaţiul public, poliţiştii suceveni s-au autosesizat şi au început o anchetă. Au luat legătura cu mama băiatului agresat şi au întrebat-o dacă are nevoie de ordin de protecţie şi dacă vrea să depună o plângere împotriva soţului pentru agresiune. Femeia a refuzat categoric să ia vreo măsură. Cazul a ajuns în atenţia Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava. Asistenţii sociali au făcut o anchetă şi au constatat că familia are 5 copii: unul de 7 ani, doi gemeni de 10 ani şi doi adolescenţi de 14 şi 15 ani. Când şi-a dat seama că riscă să fie decăzută din drepturile părinteşti, mama a acceptat să părăsească căminul conjugal pentru a se adăposti împreună cu copiii săi într-un centru de îngrijire al Direcţiei de Asistenţă Socială, mai scrie sursa precizată anterior.

13 comentarii

  1. cris Răspunde

    Ce fel de brute traiesc printre noi ? Unde suntem sau unde am ajuns cu violenta in familie ?
    Cum se poate ca un unchi sa-si brutalizeze in asa hal nepotul incat acesta ajunge cu fractura craniana la spital ?
    Cum se poate ca un tata sa-si brutalizeze in asa hal fiul ?
    Cei care filmeaza nu au nici un gand sa intervin, mama sta linistita si se uita. Sau poate stie ca urmeaza la rand cu bataia.
    Isi arata muschii in fata unor copii ?
    Imi pare ca suntem o natie defecta cu oameni defecti ( unii ).
    Stam si asistam impasibili la agresiuni pe strada, la scandaluri si batai in familie, la violenta, nesimtire, lipsa de civilizatie .
    Astia suntem din pacate. Cand ne vom schimba ?

    • Rs Răspunde

      Astea sunt nimicuri. Ce crezi,pe vremuri cum era? Mai rău, dar atunci nu se filma și nu era Protectia copilului. Ce bătăi luam la școală de la unii dascăli, și era ceva normal,nu se sesiza nimeni. Dar, ar trebui filmat și comportamentul odraslelor care îi înjură ca birjarii pe adulți dacă au curajul să le atragă atenția pt ceva. Nu sunt de acord cu violența, mai ales în acest caz ,dar sunt momente când îți ieși din fire când un mucea te face in tot felul dacă îl mustrezi verbal.

      • Ale Răspunde

        Dacă tu mai trăiești in 1800 toamna, mai bine te sinucizi! Da, si pe vremuri a fost așa, dar doar pentru că nu se lua in seamă nu inseamna ca era și normal!

    • Ion de pe Peron! Răspunde

      Când ne vom schimba?Sincer?Niciodată!Este codat genetic!Stii: 01 00 0100 111 0001100111!Genetica nu se dezminte niciodată!Dacă ai face o examinare,secventiere, a ADN-ului românesc,autohton,mioritic,te-ai speria!După care(vorba ta!!!) te-ai ascunde de rusine!

  2. AziNu Răspunde

    Betzivu pwllii

  3. y Răspunde

    Stimată Redacție!
    Eu știu că nu este știre de pe la noi dar chiar nu aveți despre ce să scrieți? V-am mai spus. Dați idei la derbedeii de pe Ostrovului, Toamnei, stadionul Unio sau din altă parte. Apoi să vezi tu știre de pe la noi!!! Urmează iubita tranșată ca salamul cu drujba?? Nu cred că aveți nevoie de asemenea știri! Mai bine băgați niște rebus acolo sau horoscop. Mai puneți și voi bila la contribuție! Sau vreți să vă transformați ca o fițuică de prin 1993?Adică “Evenimentul zilei”? Aia cu găina care a născut pui vii??? Câteodată nu strică niște deontologie profesională.

  4. Gyuri Răspunde

    “Familia tradițională”

  5. Ășâțî Răspunde

    Așa pățești, dacă scapi de botez!

  6. H&R Răspunde

    Mama asteapta la rand. Probabil s-a obisnuit deja.

    • Spitalul 9 Răspunde

      Tata a fost condamnat și a stat în pușcărie 6 ani pentru că și-a violat fiica minoră de față cu ceilalți copii. Ce așteptări să mai ai de la el? Eu mă întreb mama copiilor de ce l-a acceptat înapoi? Ăsta nu ar trebui să aibă nici buletin. Animal ca ăsta trebuie să aibă crotal în ureche și marș la abator cu el! Dar ce caută pe portal asemenea știre mai ales că nici nu e din județ?

      • H&R Răspunde

        Groaznic. Apoi pe asta ar trebui trimis in Siberia sau la Canal Dunare la lopata definitiv. Dar ce legi proaste avem , ca mai bine apara pe monstri astia decat pe omul de rand, nu ma mir.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.