Ultima actualizare: ieri, 21:27

Locale

VIDEO. Primăriile PNL din județ primesc sute de milioane lei. Zeci de proiecte finanțate

Primăriile PNL din județul Satu Mare primesc sute de milioane de lei prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”. Banii se vor împărți între 24 de primării, fiind finanțate un număr de 25 de proiecte.

Printre proiectele ce vor primi finanțare se numără, în special, modernizarea de drumuri și extinderea rețelei de canalizare. ,,Infrastructura este cel mai important element”, a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, președintele PNL Satu Mare, Adrian Cozma.

,,Dacă vrem să facem turism, dacă vrem să trăim în condiții decente în comunitățile din mediul rural din județul Satu Mare, primul lucru este să avem drumuri, apă potabilă, canalizare și apoi servicii de calitate”, a mai spus Adrian Cozma.

Președintele PNL Satu Mare a dat și câteva exemple de proiecte care vor primi finanțare prin programul ”Anghel Saligny”. Comunele Bixad, Călinești-Oaș, Socond, Bogdand și Vama primesc câte 30 de milioane de lei pentru extinderea rețelei de canalizare. Alte comune din județ primesc finanțare pentru modernizarea infrastructurii rutiere.

În total, cele 24 de primării PNL din județul Satu Mare primesc 409 milioane de lei.


CITEȘTE ȘI:

11 comentarii

  1. Beny Kira Răspunde

    Primarii PNL sunt harnici, primarii PSD is lenesi

  2. 🤔🤔🤔 Răspunde

    Ungurii sunt de vină.

  3. Bombo Răspunde

    Ce fețe domne :))) Un mutalău, un traficant de țigări și un vânzător de becuri 🙈

  4. c-block Răspunde

    @Bombo, vezi sa nu te dea si pe tine in judecata ca le-ai jignit sufletele gingase as acum a patit primarul. Ca mai nou asa se poarta pe aceste meleaguri! Ei pot zice ori promite orice porcarie orin minciuna ca nu patesc nimic!
    PS. O intrebare totusi. Cand s-a petrecut botezul in sanul partidului si l-a facut careva supozitor atunci de ce nu s-a atacat?

  5. c-block Răspunde

    Mă gândesc că acum e bun UDMR când îți bagă bani în jeb, he ????? Acum nu te revolți, nu? Mare panaramă, taifun în oliță. Apoi să nu-i superi cumva rău de tot pe ungurii de aici că s-ar putea să ai nevoie de ei și tu poate nu știi dar dacă depășești anumite limite ungurii nu te iartă niciodată. Asta să ți minte călărețule.

  6. Adi Răspunde

    Dar d0 -mnul cu privire de intelectual medic veterinar ce merite are , sau a contribuit cu intelectul lui la proiecte ?
    Dacă și la prefectură face ce a realizat în propria lui afacere apoi vai de noi sau aici e pe ciupeala sau combinații , cum e domnule văcar ?

  7. Gheza Răspunde

    Dar pe analfabetul ala funcțional de besenyi sau cum dracu l cheamă !!!cand îl educați !!???
    Uitati va după el nesimțitul !!nu respecta nimic. …reguli de circulație ….bun simt …oameni!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.