Ultima actualizare: ieri, 21:27

Locale

Şofer de TIR bătut, în cabină, de un căruţaş. Agresorul, după gratii

Un şofer de TIR din judeţul Satu Mare a fost bătut chiar în cabina autotrenului de către un bărbat care a sărit la el. Totul s-a întâmplat în data de 15.09. 2020, în jurul orei 17.00 în Turulung. Şoferul era cu fetiţa lui de 3 ani în cabină iar la un moment dat au fost nevoiți să oprească camionul, întrucât pe drum se aflau un cal și o căruță avariată, lângă care se aflau un bărbat. În momentul în care a observat că se oprește camionul, bărbatul de pe partea carosabilă a început să gesticuleze agresiv, îndreptându-se spre camion.

A deschis portiera din dreptul pasagerului, după care a urcat pe scară, a pătruns pe jumătate în cabina camionului și după ce i-a reproșat faptul că din vina acesteia s-au răsturnat cu căruța, i-a aplicat două lovituri cu pumnul în zona feței la nivelul ochiului drept, cauzându-i leziuni care au avut nevoie de 4-5 zile de îngrijiri medicale.

La faţa locului a sosit un echipaj de poliţie, dar agresorul a părăsit deja zona incidentului.

Inculpatul și-a recunoscut fapta afirmând că incidentul a avut loc în urma unor discuții care au escaladat într-un conflict fizic. El susţine că ar fi sot lovit şi el.

Agresorul se află acum în Penitenciarul Satu Mare, unde va rămâne pentru finalizarea pedepsei de 2 ani, 10 luni şi 20 de zile de închisoare pentur mai multe pedepse. Acesta are și de achitat victimei suma de 3.000 lei, cu titlu de daune morale.

 

Un comentariu

  1. Manea Răspunde

    Data viitoare n-o sa mai opreasca si o sa treaca peste el direct . Problema va fi , astfel , rezolvata mai simplu si mai rapid . Soferul sa fie apoi premiat pentru servicii aduse comunitatii de oameni normali la cap

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.