Ultima actualizare: ieri, 21:27

Locale

Taximetrist din Satu Mare condamnat. Şi-a lăsat inconştient clientul cu o lovitură

Un taximetrist din Satu Mare a primit o amendă penală de 4.000 de lei după ce i-a aplicat o lovitură clientului, în zona capului, aceasta căzând la pământ inconștient. Taximetristul a susţinut în faţa achetatorilor că s-a apărat. Sentinţa a fost dată la finalul săptămânii trecute.

Potrivit informațiilor PortalSM, evenimentul a avut loc ]n 24.12.2018, în jurul orei 20.00, pe str. Careiului, când un bărbat s-a urcat într-un taxi.

Potrivit taximetristului, bărbatul a început să-i adreseze cuvinte și expresii jignitoare, pe motiv că scaunul din dreapta nu era reglat pe măsura lui. Șoferul a rugat acea persoană să se calmeze, dar aceasta a continuat să îl jignească, motiv pentru care acesta i-a solicitat să coboare. Şoferul a coborât, a mers pe partea dreaptă pentru a-i deschide ușa, iar în timp ce bărbatul a coborât, acesta a sărit să îl lovească, susţine taximetristul. El s-a apărat și l-a lovit cu pumnul în zona feţei. Clientul s-a prăbuşit la pământ şi pentru că îi curgea sânge din zona capului, taximetristul a scos trusa de prim ajutor pentru a-l pansa și a sunat la ambulanță.

Clientul a fost ridicat de ambulanţă, având nevoie de câteva zile de îngrijiri medicale.

Șoferul a primit o amendă în valoare de 4.000 de lei pentru săvârșirea infracțiunii de purtare abuzivă.

2 comentarii

  1. i luv romanistan Răspunde

    justitie de cacat, esti nevinovat numai daca esti batut sau mort, omul cinstit nu mai are dreptul sa se apere de gunoaie, tara gunoaielor

  2. toni Răspunde

    da, in mod normal clientul nici nu ar avea voie sa stea langa sofer numai la taranii nesimtiti de romani tigani e la moda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.