Ultima actualizare: ieri, 21:27

Locale

FOTO. Două echipe din Satu Mare au câștigat locul I și II la concursul de robotică din Cluj-Napoca

Două echipe de robotică din Satu Mare au ieșit pe locul I si II la primul Demo realizat pentru competiția First Tech Challenge România. Echipele sunt B-Robo Team de la Colegiul Național Mihai Eminescu și StarTech de la Colegiul Național Ioan Slavici.

Pentru a participa la competiția First Tech Challenge România, fiecare echipă de robotică trebuie să participe la cel puțin două DEMO-uri până la începutul competiției în 2023.

Acestea au nevoie de o pregătire specială pentru etapele care urmează în 2023 în cadrul competiției First Tech Challenge România. Pentru că prima etapă din cadrul competiției are loc în 13-15 Februarie, echipele au început să se pregătească în cadrul DEMO-urilor.

Prima competiție de DEMO a avut loc în acest weekend, 9-11 Decembrie. Competiția Pheonix Demo 2nd edition a fost organizată la Cluj Napoca în Sala Polivalentă, unde membrii echipei de robotică B-Robo Team au câștigat premiul Winning Alliance. Aceștia au concurat contra a 17 echipe din ţară.

Pe locul doi la aceeași competiție a ieșit echipa StarTech, tot din Satu Mare.

În cadrul competiției FTC România mai sunt selecționate pe lângă echipa B-Robo Team și echipa Perpetuum Mobile și echipa StarTech.

Echipa B-Robo Team la competiția Pheonix Demo:

Echipa StarTech la competiția Pheonix Demo:

2 comentarii

  1. H&R Răspunde

    Felicitari si succes in continuare!
    Ce au castigat pana la urma, Demo sau cancursul?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.