Ultima actualizare: azi, 12:58

Locale

Marcela Papici, singura candidată la concursul de manager al Spitalului Județean Satu Mare

Marcela Papici este singura candidată la concursul de manager al Spitalului Județean Satu Mare, dosarul ei fiind singurul acceptat. Din două dosare depuse, cel al Marcelei Papici a fost acceptat, celălalt fiind respins deoarece nu îndeplinea condițiile referitoare la studii. 

Susținerea proiectului de management va avea loc în data de 29 martie, iar afişarea rezultatelor este progamată pe 30.03.2023.

Marcela Papici a publicat un mesaj după afișarea rezultatelor.
„Mi-am depus dosarul la SJUSM! A fost acceptat! Am fost admisa! A mai fost un dosar respins pe motiv de “nu indeplineste conditiile referitoare la studii”! Hops!
Judecand dupa poza 2, unde dl manager interimar solicita suspendarea actului administrativ, dosarul respins este al dansului.
Alooooo! “Nu indeplineste conditiile de studii”? Vorbim, oare, despre nelegalitate in forma continua?
Adica, am avut dreptate?
Oare, se va sesiza cineva? Dupa parerea mea, e groasa rau!
Habar nu am daca comisia stabileste “finalul” prin vot sau nu. Dar, tinand cont ca un membru(presedintele) este/a fost acelasi si atunci cand eu am fost respinsa si dl manager interimar admis, pot doar sa-i felicit pt obiectivitate pe cei doi noi membri ai comisiei.
Iar, la final, rad! Managerul “tinut in brate” in ultimii 5 ani si numit interimar de “n” ori ii da in judecata pe cei care l-au tinut in brate! Nice!
Imi cumpar popcorn!
Si uite cum, cu rabdare si perseverenta, cu procese repetate, fara nici un sprijin politic, dreptatea iese la iveala! Dreptatea se face! Va tin la curent!”, este mesajul Marcelei Papici.

27 comentarii

  1. 3.14 Răspunde

    Doamne ce garduri mici avem.. Sunt curios, fiind singura admisa, ce conditie s-a pus ca doar si numai ea sa corespunda.

    • Vasi Răspunde

      Revine în prin plan una dintre cele mai mari mahalagioaica din oraș .
      Cum să fie o educatoare mediocră manager de spital județean ,
      Oameni care nu au simțul realității.

  2. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    Vai de noi, satmareni.

  3. Doina Rentea Răspunde

    Marcela, tu neprihanita fecioara în urechi poate, sa renunti la bunătate de agenție de turism? 🤣🤣🤣 o sa ți răsplătește angajații lingăi cu excursii frumoase? Spune mi ca ma transfer cu jobul la spital 🤣

  4. Satmarean Răspunde

    Iar revine Papicioaie la spital ?. Off off vai de noi !!!

  5. Adi Răspunde

    Cea mai proastă veste posibilă , o catastrofă de educatoare !!

    • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

      …. si cine nu va “cuminte” va primi peste degete de la toarasa educatoare????

  6. Adi2 Răspunde

    Stimati comentatori, voi in loc sa va bateti balele de ce nu candidati? Daca sustineti ca Papici e proastă ca voi, sunteti și voi in stare candidati la pozitia asta. Ia să vă văd!

    • bigbrother Răspunde

      Stimabile. Majoritatea oamenilor știu care le sunt capacitățile și nu se înhamă la ceva care consideră că este prea mult pentru ei. Sau poate au alte preocupări destul de împortante și solicitante. În schimb unii au dorința asta de autoexpunere și de autopropunere indiferent despre ce ar fi vorba. Aceste persoane nici nu sunt curioase de părerile altora pentru că ei au soluție pentru orice. Este și cazul doamnei. Se adeverește încă odată zicala că pe cine nu omori nu te lasă să trăiești. Dacă va ajunge pe post iar ne merităm soarta. Pentru că se pare oamenii au memoriu scurtă. Mai ții minte șoșoanele obligatorii la intrare? Sau scandalul cu bucătăria spitalului. Și câte ar mai fi de zis. Dar nici medicii de acolo nu spun nimic. Că doar ar trebui măcar la nivel de sindicat să fie întrebați cu cine vor să lucreze. Așa ar fi civilizat și în multe locuri așa se face în vest. Dar la noi primează carnetul de partid și cine poate face gălăgie mai mare. Dar asta nu se cheamă manageriat.

  7. Dr. Răspunde

    Luni mă înscriu și eu !!!

  8. Marin Răspunde

    Comisioane , angajări , trafic de influența .

    • Marius Răspunde

      Pisat în vârful polii….nu are nici o șansă în peisajul UDMR….se dă și ea în bărci de dragul magiei…. turistice,politic este moartă de mult!.

  9. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    Nu știu susținătorii doamnei de ce sunt în extas. Că s-a mai întâmplat în țara asta și nu odată că poți fi singur candidat și tot ieși pe locul doi! Dar dacă variantele de manager pentru spital sunt fostul și dânsa atunci e clar că mergem în direcție greșită. Că și dânsa nu știu ce calificare profesională, diplomă din domeniu poate arăta. Dar din fericire nu sunt eu în comisie. Sunt curios care va fi reacția comisiei la examinare mai ales văzând cine ește președinte. Prietenii știu de ce zic asta. Vom vedea. Dar oricum nu-i de bine pentru noi. Apropo de cazul cu fetița ucisă acum două luni ceva noutăți? Sau se așteaptă să se prescrie fapta? Că văd că e la modă mai nou de când sunt atâtea pensionări anticipate din sistem, intempestive.
    PS. Aveți grije să nu vă îmbolnăviți că pe ei mare bază nu puteți pune. Numai așa la noroc, la nimereală.

  10. Satmareaca Răspunde

    Eu o singura intrebare am: ce o recomanda pe aceasta doamna pentru functia de manager de spital? Vocea, talentul, colegii de partid, experienta anterioara?

  11. Y_grec Răspunde

    Dacă revine madam papicioaia , educatoarea , ne merităm soarta , ne tratăm în continuare la Debrecen și la Baia Mare-Cluj

  12. Hahalera Răspunde

    Dute papici lasa ne cu prosteala asta, cand ai fost manajera pusa de stef, contractu de paza la folda i l ai dat ani de zile, ce te recomanda pe tine? In afara de 2 functii publice, si alea de la partid, stai jos nota 4, tot platesti articole prin ziare. Sezi blanda nu te inhama la cal ca nu stii nimic. Vedem si noi ca ai o angajata nevasta de ziarist care te ridica in slavi pe la alt ziar local probabil pe viitor sa i dai si lui un contract de dezinsectie ca tot te pupa n talpa si cu firma noua deschisa

  13. Aspi Rina Răspunde

    Subces maczim !!

  14. Justi Răspunde

    Noroc cu,,incompetenții” care pot să comenteze și care te pot mânca dacă intri în troaca lor de lături.

  15. Fosta nevasta Răspunde

    marcela, mirciulica mai poate? ca aia de la spital nu vor sa ti o puna

  16. vasile Răspunde

    Biroul de manager va fi instalat la agentia de turism.

  17. Vasile Răspunde

    Poate intervine SRI ul?Și ne spune dacă doamna Papuci are acțiuni la Hotelul Poezia din Negrești Oaș

  18. Gimi Răspunde

    Altă bețivă nu ați găsit ?

  19. ... Răspunde

    Nu știu de ce nu i s-a oferit postul de manager fostei șefe de la loto Liliana Minca, că și aia a schimbat la partide că alții atâtea chiloți nu au în dulap câte carnete de partid are aia. Dacă e nevoie poate mai are exact acel carnet de partid exact care este necesar pentru candidatură! Că la spital oricum e loterie curată.

  20. Soso Răspunde

    Oricine ar fi sa isi vada de treaba si sa vedem ca se schimba ceva..ca e bataie de joc ce se intampla in spitale, isi bat joc de bolnavi !Tatal meu a stat la urgente 4 ore si dupa l-au trimis la medicul de familie!Acum e in spital in stare grava!Nesimtiti!

  21. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    Acum duamna recunoaște că e proprietară de agenției de turism???? Acum asta cum se explică???
    https://www.facebook.com/watch?v=217456960871891

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.