Claudiu Mondici este noul inspector școlar general adjunct

29 martie 2013 | 4 comentarii
claudiu mondici

Claudiu Mondici

Mondici a fost numit inspector școlar general adjunct, după ce Viorel Solschi și-a demisia, la solicitarea senatorului Valer Marian, care a cerut demisia întregii conduceri a Inspectoratului Şcolar Judeţean Satu Mare, deoarece a permis ca Şcoala din Cărăşeu să poarte numele generalului Bem Joszef.

Prefectul Eugeniu Avram a dat citire ordinului ministrului Educației, Remus Pricopie, prin care este numit inspector școlar general adjunct, prin detașare, Claudiu Iosif Mondici. Acesta va deține această funcție până la organizarea concursului pe post.

Senatorul Ecaterina Andronescu a ținut să-l felicite pe Viorel Solschi pentru activitatea depusă, pentru ”profesionalismul și pentru seriozitatea” de care a dat dovadă, exprimându-și regretul că și-a dat demisia, totodată, urându-i succes noului inspector.

Primarul Dorel Coica a declarat că este nevoie de experiența profesională a lui Viorel Solschi, precizând că a insistat să renunțe la această demisie, întrucât nu era momentul, propunându-i să facă parte din echipa sa pe probleme de învățământ.

Claudiu Mondici are 34 de ani și provine din rândul inspectorilor școlari, a deținut funcția de inspector școlar cu implementarea descentralizării instituționale. De asemenea, acesta este profesor de istorie la Școala Generală ”Grigore Moisil”.

 

 

Etichete: , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (4)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. Razzwy Azz spune:

  Felicitarii fostule Domn Diriginte!!!

 2. Razzwy Azz spune:

  Felicitarii fostule Domn Diriginte!!!

 3. satmarean spune:

  D-le profesor Solschi, mai bine va lasati de politica asta scarboasa si reveniti in invatamant! Cine stie, cunoaste

 4. nici o problema, nu functia face caracterul

 5. nici o problema, nu functia face caracterul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest