Ultima actualizare: azi, 13:55

Raza Sperantei
Locale

Sărbătoare pentru toţi la Raza Speranţei

Pentru că primăvara înseamnă multă seninătate, multă lumină și multă viață, Fundația Hans Lindner, în cadrul programului Raza Speranței a dăruit familiilor copiilor asistaţi o după-amiază specială plină de surprize.

Mamele şi fetele au fosRaza Speranteit răsfățate de profesioniști în arta cosmeticii, manichiurii și coafurii , cu  machiaje speciale, manichiură cu modele înflorate, totodată cu tunsori și coafuri în tendințe. Doamnele şi domnişoarele și-au recăpătat  în această zi din nou zâmbetul pe buze, simțindu-se asemenea  femeilor lipsite de griji, strălucitoare și pline de viață și speranță. N-au fost uitaţi însă nici băieţii, fiind și ei prezenți la eveniment, aceştia având prilejul de a descoperi secrete din tainele fotografierii, realizând, prelucrând şi developând fotografii despre mamele şi fetele care au trecut prin procesul de înfrumuseţare.

Organizatorii şi-au exprimat bucuria pentru că s-a reușit oferirea unui prilej de bucurie şi surpriză mamelor, respectiv s-a putut demonstra importanța frumuseții, a bunătății și puterii pe care o mamă trebuie să o emane pentru a-și ține aproape întreaga familie, iar mai apoi pentru a trece împreună cu aceasta peste toate problemele care se ivesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.