Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Competiții sportive pentru tinerii cu dizabilități

ziua sportului pentru persoane cu dizabilitati (26)Sportivii de la clubul CS ADEP și tinerii cu dizabilități de la Organizația Caritas Satu Mare au marcat astăzi ”Ziua Sportului pentru persoanele cu dizabilități” prin jocuri și competiții sportive.

Ajuns la a patra ediție, evenimentul s-a desfășurat la Taberele Școlare din Satu Mare, participând în jur de 150 de copii și tineri. Aproximativ 40 de beneficiari ai Centrului de Resurse pentru Persoane cu Dizabilităţi, al Organizaţiei Caritas a Diecezei Satu Mare, au făcut sport alături de tinerii legitimați la CS ADEP.

Astăzi organizăm a patra ediție a Zilei Sportului pentru persoanele cu dizabilități. Ne bucurăm că ne-am adunat atât de mulți. Avem sportivii de la noi de la club, de la secția de volei, handbal și baschet, iar alături de noi sunt persoanele cu dizabilități de la Fundația Caritas. Organizăm diverse jocuri, competiții de volei, baschet, handbal. Este o zi de relaxare, în care toată lumea trebuie să se simtă bine”, a declarat Adrian Pricop, președintele CS ADEP.

Am mai fost la astfel de evenimente. Mi-a plăcut foarte mult. Am văzut că cei cu dizabilități pot să facă mult mai multe decât cred cei sănătoși despre noi. Mă simt foarte bine aici”, a spus Szabo Timea, beneficiară a Organizației Caritas.

Acţiunea este organizată de Clubul Sportiv ADEP în colaborare cu Organizaţia Caritas şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret (DJST) Satu Mare. La finalul întrecerilor sportive, părinții tinerilor legitimați la CS ADEP au pregătit un bogracs pentru toți participanții.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.