Incendiu în canalele de sub podul Decebal (FOTO)

21 august 2013 | 5 comentarii

 incendiu pod decebal (5)Un incendiu a izbucnit astăzi în canalele tehnice de sub podul Decebal. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Someş Satu Mare a intervenit cu două autospeciale pentru stingerea incendiilor. Din primele informaţii reiese că au ars mizeriile adunate de boschetari, punând în pericol cablurile de curent electric.

Din primele informaţii se pare să incendiul a izbucnit chiar de la oamenii fără adăpost.

O echipă a ISU Someş şi Electrica efectuează cercetări pentru a vedea de la ce a izbucnit incendiul şi dacă au fost afectate cablurile de energie electrică.

Vom reveni cu detalii.

 

Etichete: , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (5)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. Daniel spune:

  Da reclamatiile satmarenilor cu privire la boschetarii care isi duc veacul pe sub podul Decebal au ramas fara ecou la Primarie si Politia Locala? Da cum se poate asa ceva? Credeam ca Politia Locala raspunde cu promptitudine la sesizarile satmarenilor si se putea evita asa ceva in cazul in care se inchideau spatiile alea cu gratii bine sudate, insa ce vorbesc eu, pampalaul de Gazdac nici nu stie pe ce lume traieste, daca il intrebi el spune ca ,,si asa vin inapoi boschetarii,,. Ar trebui pompierii sa amendeze Primaria si Gazdac sa plece de la Politia Locala ca asa nu se mai poate. Urmeaza reabilitarea podului Decebal, numa sa nu pice de tot pana atunci.

 2. Daniel spune:

  Da cum se poate asa ceva? Cum de nu au raspuns reclamatiilor facute de satmareni cu privire la boschetarii de sub podul Decebal? Au ramas fara ecou sesizarile acestora la Primaria si Politia Locala? Ei bine, se pare ca da, desi nu mai e noutate, ca daca il intrebi pe Gazdac spune ,,ca si asa vin inapoi boschetarii,,. Pompierii ar trebui sa ii amendeze dur pe cei de la Primarie iar Gazdac sa plece de la Politia Locala. Mare lucru era sa sudeze bine cu gratii spatiile alea sa nu mai intre, de focarul de infectie ce e acolo nu mai zic. Bine ca va fi reabilitat podul, numa sa nu pice de tot pana atunci.

 3. satmarean spune:

  Si pagubele cine le va plati? Tu si eu? In subsolul ala boschetarii se plimba nestingheriti printre cablurile electrice?

 4. Ciprian spune:

  Daca luam gunoaiele de acolo Florisal sau Primaria sa fi dus asistatii social sa faca curat acolo, nu se ajungea la asa ceva, dar ii doare in cot pe astia…

 5. Rommel spune:

  nu este atributia Politiei Locale , ei sunt platiti sa frece menta toata ziua , pe bancuta la umbra , si sa fotografieze masinile parcate pe interzis pentru a putea fi amendate .procese verbale si amenzi boschetarilor aflati in stare de ebrietate . ATAT .
  competentele lor sunt limitate (chiar foarte limitate) deci va rog sa nu confundati Politia Locala . neamurile intodeauna trebuie sa se ajute intre ele .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest