O nouă serie de vârstnici și sportivi, premiată la Satu Mare

13 mai 2014 | 9 comentarii

premierea sportivi si varstnici (53)Primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, a premiat astăzi în sala Consiliului Local 13 cupluri cu ocazia împlinirii celor ”50 de ani de căsătorie” și 29 de sportivi, pentru rezultatele excelente obținute la competițiile sportive.

De data acesta i-a avut invitați pe europarlamentarul Corina Crețu, prima pe lista PSD pentru alegerile europarlamentare și candidatul pentru postul de deputat în Colegiul 2, Ovidiu Silaghi. Aceștia, împreună, au acordat diplomele de merit și premiile în bani atât vârstnicilor cât și sportivilor.

”Mă bucur că Primăria și primarul orașului Satu Mare reușește să cinstească oamenii care au conviețuit atâta timp în solidaritate și respect. Eu cred că fără încredere și respect reciproc nicio căsnicie nu ar putea să dureze atât de mult. Vă felicit pentru tot cea ce faceți și sunt convinsă că în spatele fiecăruia dintre dumneavoastră stă o poveste de dragoste, multă muncă, eforturi, sacrificii și toleranță. Sunt aici, la Satu Mare, pentru a explica mai mult despre ce înseamnă Parlamentul European și alegerile din 25 mai. Îmi face plăcere, cu acest prilej, să fiu alături de dumneavoastră și mai ales de domnul primar”, a declarat Corina Crețu.

Au fost premiați sportivii de la mai multe ramuri sportive: atletism, şah, volei și judo.

Premiile acordate constă în bani, suma fiind în valoare de 500 de lei.

 

Etichete: , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (9)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. suli spune:

  Taxe si impozite marite cu 16/.minciunile lui Coica.

 2. Cipri spune:

  Suma in bani a fost de 300 lei nu de 500 lei.

 3. adana spune:

  Performantele de orice fel (scolare, sportive, artistice) merita sa fie premiate, si asta a facut si primarul Dorel Coica, dovedind inca o data ca merita sa traim in Romania, unde suntem apreciati in functie de meritele fiecaruia. Fiti mandri ca sunteti romani!

 4. srg. spune:

  Un gest frumos facut de primarul nostru.BRAVO LUI !!!

 5. adan spune:

  ma cretina de adana, sa dea din coica din banii lui premii nu din bani publici ingusta la minte ce esti

 6. Coica spune:

  Campanie electorală pe bani publici. Crețu si Silaghi sunt candidati, impart daruri electorale din banii satmarenilor. Banii sunt puși la dispoziție de Coica, ca doar e ordonator de credite. La fel si cu steagurile pesediste in locul celor europene. DNA, pe cei de la PSD nu-i vezi?!
  Aveti interzis la astia?!

 7. DNA spune:

  Asa faceți voi justitie , mai procurorilor? Care-i deosebirea dintre deputatul Florin Popescu si COICA, Crețu si Silaghi care își fac campanie, fiind candidati, pe bani publici?!
  Dacă erau din opozitie erau deja arestati, avea grija IANCU. Halal, justitie… Sa va fie Rușine..

 8. Justitie spune:

  O sa trimit o scrisoare Kovesi, cu pozele astea..asa ca sa stie ce-i fac subordonatii…
  Ai dreptate” Coica” , steaguri roșii, plătite din banii Primariei, iar Parchetul si Poliția se fac ca ploua…

 9. jan spune:

  campanie electorala

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest