Olimpia Satu Mare a câștigat meciul cu FC Bihor. Scor 2-1

15 octombrie 2014 | 3 comentarii

Olimpia - FC Bihor (70)Olimpia Satu Mare a câștigat astăzi meciul disputat acasă cu echipa oaspete FC Bihor, obținând scorul 2-1, goluri marcate de către jucătorii Mureșan Florin și Bic Ovidiu.

Prima repriză a meciului a fost condusă de către echipa sătmăreană în minutul 35, prin golul marcat cu capul de către jucătorul Florin Mureșan, după un corner executat de Bic.

În repriza a doua, jucătorul Bic Ovidiu reușește să înscrie cel de-al doilea gol pentru Olimpia, în minutul 64, iar în minutul 80 jucătorul echipei FC Bihor Lupu Răzvan, după pasa lui Lukacs Raymond, înscrie un gol în poarta echipei sătmărene, schimbând scorul cu 2-1.

Meciul s-a încheiat în favoarea jucătorilor sătmăreni, astfel că după această victorie Olimpia a urcat pe locul 8 în clasamentul seriei a II-a.

Antrenorul echipei Olimpia, Cosmin Bodea, după meci s-a arătat mulțumit de rezultatul echipei și de jucători.

”Sunt foarte bucuros că am reușit să câștigăm cele trei puncte pe un teren greu și felicit jucătorii pentru efortul  pe care l-au făcut”, a declarat Cosmin Bodea.

În echipa Olimpia Satu Mare au jucat: Anca, Burlacu, Mureșan, Heil, Iuhas, Gavrilescu, Bic, Rus, Onicaș, Micaș, Laso, Villand, Boștină și Feier.

 Olimpia Satu Mare va juca următoarea partidă sâmbătă cu Poli Timișoara.

 

 

 

 

 

 

Etichete: , , ,

Categorie: Locale, Sport

Comentarii (3)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. babutza spune:

  pana si galeriile au ramas acasa. halal

 2. valer spune:

  Ce sa vezi,ca numai meci de fotbal nu a fost!Slab,slab si incodata spun ca vai de mama noastra!Nici prin vis nu mi-a trecut in primavara ca o sa ajung sa nu ma bucur la golurile Olimpiei si sa vad stadionul din ce in ce mai gol!Pacat!

 3. cristian spune:

  toata lumea vorbeste, babut i de vina , cimpan i de vina , bodea i de vina , silaghi i de vina , dar oamenii astia nu-s pe teren , eu nu cred ca cei numiti mai sus le spun jucatorilor sa nu joace bine sa nu dea goluri, deci vb si de fotbalisti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest