PLR Satu Mare împarte gratuit 100 de brazi

12 decembrie 2014 | 14 comentarii

PLR Satu Mare (1)Conducerea PLR Satu Mare a anunţat astăzi, într-o conferinţă de presă, acţiunile ce le va desfăşura în apropierea Crăciunului. Preşedintele CJ, Adrian Ştef a afirmat că PLR va împărţi 100 de brazi de Crăciun, doritorii se pot înscrie de luni dimineaţa la sediul de pe Cuza Vodă. Acordarea brazilor se va face în ordinea primul înscris, primul servit.

Viceprimarul Marcela Papici a adăugat că vor acorda cadouri personalizate celor aproximativ 75 de copii cuprinși în campania “Dăruim fapte bune”, într-un eveniment ce va avea loc pe 22 decembrie la Muzeul Județean. Copiii au primit carnețele în luna septembrie în care și-au trecut faptele bune iar acum vor fi recompensați pentru efortul lor.

 

Etichete: , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (14)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. marius spune:

  Doamnă Marcela dar cînd o sa-i învățați pe bărbații din foto să facă fapte bune???? sau premiile sunt prea mici?

 2. Alex spune:

  Nenorociti ce santeti!Acte pe brazi aveti?sau continuati sa furati din padurile noastre(a tuturor)ca sa le da-ti lor,celor pe care reusiti sa i cumparati ptr.vot?cu alimente de la Uniunea europeana si pachete de sarbatori din banii platiti de noi ptr.taxe inventate de voi si ciuma rosie!ardevar focul iadului sugatori de sange!!!

  • bradut spune:

   bai repetentule – DATI doua palme si mai fa odata alea 8 clase pe care ti le-a oferit ceausescu pe degeaba si pe care tu le-ai facut tot degeaba. nenorocit esti tu, bah, ca n-ai avut noroc in viata asta si ai ramas semianalfabet

  • bradut spune:

   bai repetentule care SUNTETI! DATI doua palme si mai fa odata alea 8 clase pe care ti le-a oferit ceausescu pe degeaba si pe care tu le-ai facut tot degeaba. nenorocit esti tu, bah, ca n-ai avut noroc in viata asta si ai ramas semianalfabet.

 3. Corina Vlad spune:

  Propaganda ieftina si paguboasa pentru natura.

 4. natura1 spune:

  Prima masura corecta si in concordanta cu doctrina…pai normal sa dea 100 brazi, doar ei is Partidul National al Mediului :))

 5. ALEX spune:

  Mai bradut,bradut!!!continua sa sugi p..a pe ritm de manele asa ai si tu din ce trai!!!eu am invatat sa scriu,tu invata sa citesti ASISTAT social ce esti!!!incearca sa intelegi(daca ai discernamant)important e continutul textului!!da asa e cu postacii astia contraataca fara argumente!

 6. catusele spune:

  dar pe cind este arestat si inchis infractorul OVIDIU SILAGHI?/ prostul si curvarul de STEF nu are nici o vina , este fraierit de ovidiu IORDACHE, pardon SILAGHI , CEL CU APARATUL DE BRUIAJJ , rusine

 7. satmarean spune:

  Deja sunt prea multe tomberoane printre comentarii. Prea mult jeg de-al postacilor. Nimeni nu ia atitudine impotriva acestor infractori ai constiintei, postaci insalubri, ticalosi si rai!

  • Smotocel spune:

   Nah iote cine s-a gasit sa comenteze iar! Postagiul de serviciu! Cine te plateste acum incompetentule armata sau PNL-PD-L-ul? Dezaxat mintal ce esti!

 8. Bifnea spune:

  Va e ciuda moflagiilor ca ai vostri nu stiu sa faca nimic? Au doar idei geniale copiate de la altii! Alex te plateste partidul sa injuri pe portaluri sub pseudonime? Aveti tupeu doar in fata calculatorului cioflingari ce sunteti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest