Bruschete cu salată grecească

6 februarie 2015 | 0 comentarii

bruschetesalgreceasca_95946700O reinterpretare a clasicelor bruschete. Iată o reţetă fresh, extrem de uşor de preparat.

Ingrediente:

o baghetă mare, feliată

o roşie mare, coaptă bine, tăiată cubuleţe

o jumătate de castravete, fără coajă, tăiat cubuleţe

50 g măsline kalamata, fără sâmburi, tăiate

o jumătate ceapă roşie, tăiată solzişori

100 g brânză Feta

o lingură oţet de vin roşu

un praf de oregano uscat

sare şi piper după gust

Mod de preparare:

Feliile de baghetă se pun pe grătarul uşor încins, 2-3 minute. (În cuptorul preîncălzit la 200 de grade Celsius, feliile se aşază pe hârtie de copt şi se lasă la rumenit 7-10 minute, până când capătă o culoare aurie.)

Pentru topping, toate ingredientele se amestecă uşor într-un castron, lăsând brânza la final. Se adaugă oţetul şi se potriveşte de sare şi de piper.

Toppingul se pune peste feliile de baghetă, folosind o lingură.

Bruschetele se servesc imediat.

Sursa: feellikecooking.ro

Etichete: , , ,

Categorie: Locale

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

  • RSS
  • Facebook
  • Google+
  • LinkedIn
  • YouTube
  • Pinterest