Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Un sătmărean în Europa League. Ciprian Brata a semnat cu FC Botoşani

Ciprian BrataMijlocaşul sătmărean Ciprian Brata va continua în Liga I. Anunţul a fost făcut de directorul sportiv al FC Botoşani, Anton Heleşteanu. Ciprian are 24 de ani, este mijlocaş, poate evolua pe ambele benzi şi de-a lungul carierei a activat la Olimpia Satu Mare, Şimleul Silvaniei, FC Braşov, Turnu Severin, Corona Braşov şi Pandurii Târgu Jiu. FC Botoşani a terminat campionatul pe locul 8, dar va participa în UEFA Europa League, deoarece mai multe echipe aflate în fruntea clasamentului se află în insolvenţă.

De anul trecut din iulie, fotbalistul făcea parte din lotul echipei Pandurii Târgu Jiu, dar a prins doar două meciuri în Liga I, iar acum îşi doreşte să joace mai mult în prima divizie. Motiv pentru care se pare că a acceptat un contract de trei ani cu echipa moldoveană. Au fost unele zvonuri care anunţau o revenire a sătmăreanului la FC Olimpia, dar discuţiile nu s-au concretizat.

“Nu am discutat nimic cu nimeni din conducerea Olimpiei. Nu vreau să promit nimic, pentru mine, prioritară este Liga 1. Am oferte din Liga 1, zilele următoare voi şti ceva concret. Nu mă grăbesc”, declara Ciprian Brata la începutul lunii iunie.

Conform transfermarkt, Brata este estimat la o valoare de 100.000 de euro şi are cinci convocări la naţionala de tineret a României.

 

4 comentarii

  1. Berki Răspunde

    Daca e pe bune stirea, bravo lui!

  2. Berki Răspunde

    Daca nu, sa-mi s*ga Coica cucu!

  3. steli Răspunde

    Coica cel mai cinstit primar libidinos, golan, mincinos, face tot pt Satu-Mare adica buzunarul lui si a grupului din care face parte. Unde sunt cei 500.000 euro de la florisal ?

  4. Matroz Răspunde

    Eu am impresia ca idioțenia pornita împotriva lui COICA,ia forme patologice,Se simt obligați toți necitiții si neisprăviții sa spună ceva.Au voie la păreri,normal exprimate,dar demonstrează acum mintea unor primate…Parca seamănă cu intelectualii lui Gavrila Ardelean ce-si dădeau licența in Sali separate.Ce zici Petre Muresan?Confirmi Liviu TAUT sau VASILE Ciocan?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.