Macheta parcărilor din cartierele Carpați 1 și 2. Se vor dubla locurile de parcare

26 iulie 2015 | 7 comentarii

conferinta Primarie (26)Primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, a prezentat astăzi într-o conferință de presă macheta parcărilor din cartierele Carpaţi 1 şi 2. Peste 3000 de parcări vor fi amenajate în aceste două cartiere.

Macheta realizată de arhitectul Adrian Pop prezintă noile spații pentru parcări și zonele verzi. Dacă în prezent în cartiere sunt un număr de 1555 de locuri raportate la 3870 de apartamente, numărul parcărilor va crește la 3016 și vor fi mult mai încăpătoare, după cerințele cetățenilor. De asemenea, vor fi prevăzute și trotuare de protecție pentru cetățeni, delimitate față de zona de circulație auto. Spațiul verde va rămâne aproape intact.

În ceea ce privește locurile de joacă pentru copii și a pistelor de biciclete, arhitectul a declarat că la cerințele cetățenilor a făcut o propunere unde ar putea fi amenajate acestea.

Reabilitarea și modernizarea cartierelor Carpați 1 și 2 va fi efectuată după ce se va moderniza cartierul Micro 17, lucrări care vor începe peste două săptămâni.

Primarul Dorel Coica a anunțat la finalul conferinței că macheta poate fi consultată la Primăria Satu Mare iar propunerile cetățenilor  pot fi transmise conducerii.

 

Etichete: , , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (7)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. Daniel spune:

  Foarte frumos domnule primar! Un om pe care ne putem baza!

 2. larisa pop spune:

  Eu locuiesc in Micro 17 si abia astept ! deci n-am votat degeaba cu Coica!

  • Dacian spune:

   Din martie ne tot duce cu zaharelul; cica se face canalizarea, dar nu-i nici urma de muncitor in tot Micro 17. E liniste si pace, balarii, buruieni si mizerie in tot cartierul!

  • radu spune:

   Fix degeaba ai votat, lucrarile vor incepe inainte de alegeri, iar dupa ce vor face ceteva parcari restul o sa fie lasat pentru urmatoarele alegeri. Cand va fi gata trotuarele vor fi prea inalte si va intra apa de ploaie un scarile de bloc, gurile de canale vor ramane niste capcane pentru soferi, o sa ai loc de parcare dar ea va fi inundata la ploaie si vei plati pentru acel loc.

 3. Molnar Iosif spune:

  Se stie, votez Coica ca merita!

 4. Mia spune:

  In sfarsit un primar care indeplineste cerintele cetatenilor.

 5. cristi35 spune:

  In sfarsit..pana la sfarsitul anului se va putea parca :)) si acuma se poate parca, si gratis. Se vor face parcarile si o sa inceapa scandalurile cand cineva ocupa locul unuia care a platit..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest