Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Elevi din Macedonia, în practică la Colegiul Eliza Zamfirescu

eveniment Colegiul Tehnic Eliza Zamfirescu (6)Un grup de 20 de elevi din Republica Macedonia vor face practică timp de patru săptămâni în atelierul Colegiului Tehnic Eliza Zamfirescu din Satu Mare și la agenți economici din domeniul confecțiilor, printr-un  proiect susținut de Uniunea Europeană, intitulat ”Through practice to better skills”- ”Prin practică ne îmbunătățim abilitățile”.

Informații cu privire la colaborarea dintre instituția școlară sătmăreană și acești elevi au fost oferite astăzi în cadrul unui eveniment susținut la Colegiul Tehnic Eliza Zamfirescu, la care au fost prezenți atât elevii din Macedonia, însoțiți de două profesoare cât și inspectorul școlar Călin Durla și directoarea colegiului, Ligia Pop.

Scopul proiectului este ca acești elevi să își dezvolte competențele în domeniul textilei iar angajamentul pe care îl are colegiul sătmărean este să-i ajute în acest demers. În perioada menționată, elevii vor face practică atât în atelierul școlii cât și la anumite firme din domeniul textilei.

Directoarea colegiului, Ligia Pop, i-a asigurat pe elevi că vor avea cele mai bune condiții iar colaborarea nu va fi doar strict pe activități practice.

Colaborarea noastră nu se va limita doar la aceste activități practice, vom încerca timp de patru săptămâni să vă arătăm tot ce avem mai bun, mai frumos în județul și orașul Satu Mare”, a declarat Ligia Pop.

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.