Spitalul Judeţean a primit 8 milioane de lei pentru plata arieratelor

28 decembrie 2015 | 20 comentarii

Marcela PapiciGuvernul României a alocat recent 8 milioane de lei Spitalului Județean Satu Mare pentru plata arieratelor. Anunțul a fost făcut astăzi de către președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef, care a precizat că astfel spitalul nu va mai avea arierate.

Managerul instituției, Marcela Papici, a dat asigurări că plata către datornici se va face până la finalul acestui an, lucrându-se la ordinele de plată.

Cele opt milioane de lei reprezintă arieratele până la data de 30 noiembrie, fiind datorii ce s-au acumulat începând de anul trecut.

Marcela Papici a explicat că în ciuda acestor datorii, instituția s-a descurcat bine, în sensul că au fost renovate secţii şi  au fost angajate 182 de persoane, astfel că secţiile sunt ocupate în proporţie de 80% faţă de normele în vigoare.

 

Etichete: , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (20)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. florica spune:

  Doamna ai taiat pamblica la intrare si este ne functionala ,cine a semnat receptia ALOO DNA luatio si pe asta de pe capul nostru

 2. talharii satmarului spune:

  Arieratele inseamna datoriirie spitalului catre furnizorii de servicii,da stef nu zice de lingaii care au devastat spitalul judetean satu mare,salajan ioan marele moralist pdl care a fost sef la administrativ si a vandut la fier vechi jumate spitalui,a luat diurna oamenilor care au mers in germania sa incarce aparaturile donate de spitalele de acolo!!!care au disparut fara urma,2O de tiruri de la fabrica de lapte,nepotul lui govor Supuran Daniel,le-a receptionat…..are si el acum o casa si un audi a4…..i-a verificati domnilor de la DNA toate acestea si vedeti cum il faceti pe Stef coleg de celula cu GOVOR!

  • cunoscator al cazului spune:

   Invidia si rautatea este Maaaaare.
   Casa nu este a lui(verificati dragilor )Audi este vandut pentru a plati creditele dragilor…Cele 20 de tiruri precis sant in curtea “Vilei” ma mir ca nu ati facut-o vila dragilor(verificati )
   Sa va aduca anul nou atat la fiecare cat va doresc eu.La multi ani -dragilor

  • victor spune:

   toste donatiile furate de Salajan Ioan FOSTUL SEF ADMINISTARTIV SPITALUL JUDETEAN SATU MARE,actualul sef PMP Satu Mare ,se gasesc la fratele lui care are un second hend,fostul colonel in rezerva de la ISU Salajan,MILIOANE DE EURO!!!….DNA PE TALHARII ASTIA CAND II I-A!!!!!!!!!!!!!!!!

 3. mela spune:

  Poate daca si-or plati datoriile vor avea si bani de curatenie adevarata, nu floscaiala mizerabila cu mopu! Ca la parcarea si intrarea moderna ar merge si niste curatenie! Cred ca e singurul spital resedinta de judet in care nu miroase a medicamente ci a mancare, iar talpile ti se lipesc de pardoseala! Si vine sensibila asta pe care-o inneaca jegul in spital sa predea lectii de principialitate! S-ajunga DNA ul si la voi sa mergeti dupa tatucu vostru Govor, rand pe rand!

  • cunoscator al cazului spune:

   Ar trebui sa-ti cureti talpile jegosule ca sa nu ti se lipeasca.Iar cu mirosul ….poate ar trebui sa te mai speli din cand in cand de frustrarile pe care le-ai acumulat.UN AN CURAT ITI DORESC !

 4. dron spune:

  la noi in spital nu conteaza nimic.doar bine ca au calculator si internet(FACEBOK)acum de o luna am vazut ce face doamna de la receptie in urgenta.

 5. Adevarul spune:

  Arierate?

  Pai ce e cu managementul asta bun la spital daca ajungi sa ai datorii de peste 2 mil de euro ?

  Demisia sa si-o prezinte !!!

 6. Tu spui spune:

  Pai asa manager pot sa fiu si eu, fac datorii si vine altu sa mi le plateasca, marcela decat o fufa care s-a perindat pe langa barbati cu bani toata viata ei.

 7. Laur Friedmontgrey spune:

  Cu bani orice “proasta” poate fara e mai greu…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest