Corina s-a despărţit de soţul ei. Nelu Bud a fost filmat cu o altă femeie

7 martie 2016 | 6 comentarii

corina_ioan budCorina şi Nelu Bud nu mai formează un cuplu! După ce soţul cântăreţei a fost filmat cu o altă femeie, ea a recunoscut că s-au despărţit şi singurul lucru care îi ţine împreună este băieţelul lor, Robin, scrie paginadelifestyle.ro.

Corina a declarat că s-a despărțit de Nelu Bud de multă vreme, însă a ținut să precizeze că a rămas în relații bune cu acesta, cei doi având împreună un copil.

”Eu și tatăl copilului meu, Robin, nu mai formăm un cuplu de multă vreme, dar am considerat că acest capitol al vieții noastre personale nu este de interes public. Am rămas în relații foarte bune și tot ce contează este că el e un tată extraordinar pentru copilul meu și sper că așa va rămâne mereu. Nimic nu e mai important pentru mine decât fiul meu, pentru care lupt să am o cariera de succes, să fie mândru de mama lui”, a declarat Corina pentru cancan.ro.

Corina și Nelu Bud s-au cunoscut în urmă cu 20 de ani. Relaţia lor a fost mereu ţinută departe de ochii presei.

Zilele trecute, bărbatul a fost filmat în compania unei brunete pe care a dus-o acasă, artista fiind în Poiana Brașov, acolo unde avea concert. Nelu Bud a mers cu respectiva femeie la restaurant, iar la final a dus-o acasă, nu înainte de a lua și o sticlă de vin. Ziariştii de la cancan.ro susţin că cei doi şi-au petrecut noaptea în apartament și s-au distrat de minune.

Etichete: , , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (6)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. dezvirginel spune:

  groaznic! de neimaginat! care sotul ca nici macar n-au fost casatoriti! coica o sa trebuiasca s-o cheme mai des la concerte ca acuma e necajita si trebuie consolata

 2. matroz spune:

  tot satmarul e dezamagit!!!!

 3. gigi spune:

  Foarte inportanta stire.N-am dormit toata noaptea de grija lor.Ziaristi de kkt.

 4. Corin spune:

  plang intr-una…

 5. adevarul spune:

  Facatura… nu mai stiu cum sa iasa in evidenta . Stire da rahat .

 6. Corina spune:

  va..le mereu isi primesc partea de la … viata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest