Proces pe rol. Primăria Satu Mare cere 700.000 de euro de la Ţânţaş

28 aprilie 2016 | 10 comentarii

dacia hotelPrimăria municipiului Satu Mare s-a constituit parte civilă în procesul dintre Ministerul Culturii şi familia Ţânţaş în cazul hotelului Dacia, şi solicită o despăgubire de 700.000 de euro pentru prejudiciul creat prin distrugerea clădirii.

Primarul Dorel Coica a fost audiat ca martor în acest dosar de magistraţii Judecătoriei Satu Mare.

“Ne-am constituit parte civilă pentru recuperarea celor 700.000 de euro pe care omul acesta i-a pricinuit prin degradarea clădirii. Instanţa de judecată m-a întrebat în calitate de martor. Noi suntem în proces cu Ţânţaş, să recuperăm acei bani pentur municipiu i să facă ceva cu această clădire”, a declarat astăzi, Dorel Coica.

Amintim că SC Dacia SA controlată de omul de afaceri Vasile Ţânţaş, a preluat hotelul Dacia, a început investiţiile, după care a abandonat lucrările.

Etichete: , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (10)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. Eser spune:

  Felicitări Coica.

 2. Ciprian spune:

  Bravo Coica ! Asa te vrem !

 3. Obiectiv spune:

  Primaria nu are calitate procesuala. Constitutia apara si garanteaza proprietatea. Dl Tantas nu controleaza hotelul DACIA ci e proprietarul acestuia nu l-a preluat ci l-a cumparat.

 4. coco jumbo spune:

  Coica: ti-tac-tic-tac

 5. ytan spune:

  singurul vinovat pentru dezastrul de la Dacia e persoana care a semnat modificarea STRUCUTURII AL UNUI MONUMENT ISTORIC.

 6. S'Amanta Focs spune:

  Sa zica mersi primaria ca le-a dat inapoi Filarmonica!Iar cei 700.000 de euro pe care-i cereti lui Tantas de-abia asteapta omul sa vi-i dea.Undeva pe la…pu livara cand se recolteaza corcodusele !!Aia demult sunt in bucsa broscoiului din Bistrita!Si a amantei,of course!

 7. Stefan Bodnar spune:

  pestele pute de la cap

 8. Pop Ioan spune:

  Tintas l-a pregatit pt casa de rugaciune.Dar intre timp s-au terminat “euroii” ,s-a inchis robinetul de “verzisori” dela fratii de peste ocean.

 9. Si daca l-a cumparat trebuie sa-l lase in paragină?Gunoiul dracului de Tantas un osan imputit.

 10. Ionica Pop spune:

  Ce rasa de oameni exista in primaria satmarului cum ati putut acepta asa ceva(sa vindeti un patrimoniu a orasului la un analfabet cu Bani. )RUSINE sa va fie si cu Bani c'è ati facut? Oameni de asta trebuie spinzurati ca pe SadamHusein.sa va fie rusine mafiotilor c'è sinteti si lipitorile romăniei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest