Kereskenyi spune că firma va fi penalizată dacă nu termină podul la timp. ”Încă sunt în grafic”

20 iulie 2016 | 13 comentarii

circulatie paralizata satu mare9Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor a afirmat astăzi, înainte de întâlnirea cu reprezentanții firmei care execută lucrările la Podul Decebal, că dacă nu termină la timp lucrarea atunci executatul va fi penalizat. La această oră, edilul șef are o întâlnire cu reprezentanții firmei constructoare cărora le va spune că nici cetățenii, dar nici el personal, nu sunt mulțumiți de ritmul acestor lucrări.

”La ora 13.00 este programată ședința cu SC Drum Inserv și sper că va avea și efecte. Încă sunt în grafic. Din punct de vedere juridic sunt acoperiți. Dar am luat în calcul și feed-back-ul venit din partea cetățenilor , și eu personal am verificat, și nu sunt mulțumit de ritmul în care se lucrează pe Podul Decebal.  Aceste concluzi trase la trecerea a aproape două săptămâni de la începerea lucrărilor le vom spune executantului. Ar fi interesul lor să se conformeze cât mai repede pentru că în afară de faptul că crează disconfort, o să fie și penalizați dacă nu o să reușească să termine lucrarea în grafic. În primul rând este interesul lor să primească cât mai repede banii, dar este și interesul sătmărenilor să aibă cât mai repede un pod reparat. Ei au un grafic de execuție aprobat, care este anexa contractului de execuție, care fost stabilit de comun acord acum câteva luni. Teoretic, aceste grafice de execuție au fost aprobate de către executiv. Este în interesul firmei, societate ar trebui să mobilileze oamenii lor pentru că mai au niște lucrări în județ, teoretic, ar avea capacitatea atât tehnică, cât și din punct de vedere a resurselor umane, să facă față”, a spus Kereskenyi.

Edilul șef mai spune că lucrările sunt de anvergură și că necesită timp, și că nu pot fi finalizate în două-trei zile

”Am văzut și unele comentarii pe niște rețele de socializare că sunt niște lucrări care se pot face în 3 zile. Nu se pot realiza în trei zile, sunt reparații capitale în cadrul căruia se fac hidroizolații, se reabilitează rosturile de dilatare, se reabilitează toată infrastructura rutieră de pe pod. Este chiar o investiție foarte mare care nu s-a mai făcut de 8-9 ani. Dar,  repet, nu sunt mulțumit de ritmul în care se lucrează pe pod”, a mai precizat primarul. 

Etichete: , , , , , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (13)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. anca spune:

  demisia GABOR si toata sleahTa UDMR ISTA

 2. mamalui Adi.... spune:

  Au inceput deja javrele sa scoata coltii.Saracii nustiu ca javritele nasute iute,mor devreme!

 3. laurentiu spune:

  Nu va suparati pe Gabor! Atata poate- greu vor trece 4 ani :).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest