Magazinul Dedeman Satu Mare a fost inaugurat. De mâine, la dispoziția sătmărenilor (FOTO)

28 iulie 2016 | 13 comentarii

dedeman satu mareMult așteptatul magazin Dedeman a fost inaugurat în această seară în prezența autorităților locale și județene, a conducerii centrale a companiei, precum și a altor invitați.

În deschidere, președintele Dedeman, Dragoș Pavăl, a arătat că, odată cu deschiderea acestui magazin, Satu Mare a intrat în echipa Dedeman și va purta tricoul cu numărul 43.

”Pentru acest an am stabilit ca strategie consolidarea prezenței noastre în partea de nord-vest a țării. Inaugurarea magazinului din Satu Mare reprezintă un prim pas în îndeplinirea acestui obiectiv”, a spus președintele Dedeman.

Prezenți la festivitatea de inaugurare, prefectul Radu Bud, directorul de cabinet al președintelui Consiliului Județean, Nagy Szabolcs, dar și primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, au apreciat investiția de 11 milioane de euro făcută de Dedeman la Satu Mare, care a creat 160 de locuri de muncă și care deschide noi oportunități pentru sătmăreni.

A urmat apoi un tur al magazinului care se întinde pe o suprafață de 12.700 mp,care include și o seră dedicată plantelor și produselor pentru grădină de circa 1.950 mp. În rafturi sunt expuse peste 45.000 de produse atât de la firme locale, cât și de la companii naționale de tradiție și branduri celebre internaționale. De asemenea, magazinul dispune și de o parcare proprie cu aproape 400 de locuri.

Dacă astăzi magazinul a fost inaugurat în stilul Dedeman, panglica inaugurală fiind tăiată cu un mini motoferestrău, începând de mâine, sătmărenii pot face cumpărături.

 

Etichete: , , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (13)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. Marius spune:

  Ma bucur nespus de mult ca o sa avem magazinul dedeman alaturi de noi mult spor la vinzari.Vin si eu!!!Bravoo

 2. mirela spune:

  Kereskeni care-i meritul tau la Dedeman? :)Lasa tatiatul de panglici si apuca-te de treaba ca e HAOS in oras!

  • Unu' spune:

   Cam tot atât cât a avut ex-coșmarul de coi-ca, dorel de sătmar, la inaugurarea lucrărilor de modernizare a străzilor de pământ din nordul orașului! Cel puțin nu-și arogă merite …
   Pe de altă parte, nici unul nu are niciun merit! N-au făcut nimic altceva decât să-și facă treaba pentru care au fost mandatați și plătiți de către noi, contribuabilii, care vom beneficia de acest magazin!
   CUIE MOICA!!!

 3. Unu' spune:

  Bine ați venit! Vă așteptam … demult!

 4. DOI dupa 1 spune:

  Mirela zice bine, ca numai de panglicari avem parte. Satu Mare cel mai oribil oras din Ardeal, poate si din tara, rusine alesilor si noua ca-i toleram!

 5. valahu spune:

  Da GABOREL in ce calitate este acolo ca daca este in calitate de primar trebuia sa aiba esarfa cu tricoloru ROMANIEI .
  Dar cred ca tare-l arde cand este obligat sa-l poarte.

 6. Maria spune:

  Dedeman concurent cu Practiker …sa speram ca o sa functionati ambele .Cand este concurenta este f.foarte bine ptr. cumparator .Succes !

  • Fara Cap spune:

   Poate.

   Vodafone si Orange amendati de Consiliul Concurentei, cei trei mari producatori de ciment Lafarge, Holdim si Carpatcement la fel.

   Mai puneti inca o data intrebarea daca este concurenta loiala intre PULIKTER si FRAIERMAN.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest