Olimpia: Catrinel Raţ ales preşedinte al Consiliului de Administraţie

20 iulie 2016 | 11 comentarii

catrinel ratMarţi după amiază a avut loc prima şedinţă a noului Consiliu de Administraţie de la FC Olimpia Satu Mare. Cum era şi firesc , în prima şedinţă a fost aleasă şi conducerea CA. Catrinel Raţ a fost numit preşedinte , Alexandru Horvath, vicepreşedinte iar Ciprian Bretan, secretar. De asemenea Consiliul de Administraţie a valitat numirea lui Karda Attila în funcţia de manager sportiv la Olimpia.

Reamintim că din noul Consiliu de Administraţie de la Olimpia fac parte Catrinel Raţ, Ciprian Bretan şi Magyar Lorand ca reprezentanţi ai Consiliului local şi Adrian Ştef, Alexandru Horvath şi Kovacs Mate din partea Consiliului judeţean şi Ştefan Szilagyi din partea Olimpia 2008 Satu Mare.

Preşedintele CA, Catrinel Raţ spune că şi Olimpia a semnat o petiţie din partea echipelor de liga a 2-a prin care solicită amânarea cu cel puţin o săptămână a startului de campionat. ”În plus s-a mai solicitat federaţiei ca echipele retrogradate pe plan sportiv să nu mai fie reprimite”, a declarat noul preşedinte al CA de la Olimpia.

Altfel, Olimpia va juca sâmbătă de la ora 12 un nou amical în Ungaria cu Kisvarda. ”Am fi vrut să jucăm la noi dar gazonul e în refacere pe Olimpia şi din păcate nici la Micula sau Carei nu putem merge”, a mai spus Catrinel Raţ.

Etichete: , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (11)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. un vot spune:

  In titlu a fost ales si in articol numit?
  Succes noului presedinte si sa aiba curajul sa taie “in carne vie” spre binele satmarenilor, a clubului si al fotbalului!
  Vom fi atenti la Olimpia!

 2. Mihai spune:

  Nu degeaba l-a susinut pe Kereskenyi in campanie! Oricum, un lucru josnic din partea unui roman, sa imbrace steagul ungurilor in campanie, pentru o funtie….

 3. Gigi spune:

  Un individ care ar vinde și pe masa. A fentat toata viața numai șmecherii,bișnițarii în ultimul timp se pare ca era mare consilier la CARP (casa de ajutor reciproc).Știu pensionarii?

 4. Rat David Catrinel,nici eu nu-mi schimb parerea!

 5. jalea bugetului spune:

  Domnule Primar, Domnule Presedinte al CJ, va rog sa consultati populatia municipiului Satu Mare si pe cea a judetului Satu Mare in privinta alocarii unei gramezi mari de bani catre clubul de fotbal Olimpia! Si va rog sa tineti cont de parerea comunitatii satmarene. Se duc aproape 600 000 de euro anual, din bugetul municipiului si judetului la Olimpia. in patru ani se aduna 2 500 000 euro. Ganditi-va ce se poate face pentru comunitate cu acesti bani si stabiliti prioritatile. Banii astia s-au dus si pana acum si am vazut cu ce rezultate. Nu avem NICI O GARANTIE ca pe viitor se vor schimba lucrurile. NU DATI BANII ASTIA AIUREA!

  • Nemeth spune:

   Nici 5000 de persoane nui curios de olimpia noastra !!!! Dar bani se duc!!! Astai spalare de bani curat !!!! Nu avem noi jucatori sau ceva de gen !!! LoL sunteti !!! Daca asa continuam peste 4ani iarasi va fi schimbare :))) pacat pt Gabor !!! Dar trebe sa plateasca pt cei care l a sustinut !!! Pacat ca asa pierde un oras pt ca Rat sa mai faca niste bani !!!

 6. varu miresii spune:

  @all:hai ne-am lamurit cu Catri.A facut si lucruri bune,dar stie si politia mai multe.
  Dar…..mai gasim un terchea berchea in CA,o fosta catana penala,Horvath.Un zis fermier penal din Martinesti , ce fura din ratiile porcilor de la GAZ -ul pompierilor.Plin de datorii,si-a luat imprumut de la CARP sa-si plateasca campania electorala.
  Fratele Horvat,merge si mananca masa de pranz la carciuma cu jucatorii Olimpiei.Si nu e singurul…

 7. suporter spune:

  Citesc comentariile si nu pot sa nu observ ca nici marii cunoscători de fotbal si nici marii apărători ai banului public nu fac referire la fosta conducere care una peste alta a lăsat un minus de 15 miliarde de lei vechi! Adică ce s-a furat s-a furat, important e sa nu fure Rat. Pai mari cunoscători ce sunteţi nu ne spuneți ce i-ati face lui Rat DACA ar fura? Poate aplica propunerea voastră pe lăbuț si tâmpean… Ce ziceți? Sau doar postati ca sa va aflați in treabă? Sau sunteţi de fapt cei care au condus Olimpia în dezastrul de azi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest