Ultima actualizare: azi, 08:27

Locale

Poliția Locală spune că-i amendează și pe șmecheri. Nu ia măsuri discreţionare

parcare1Poliția Locală spune că-i amendează și pe șmecheri. După apariția articolului ”Poliția Locală amendează doar pe cine are curaj” publicat duminică dimineața de PortalSM, conducerea instituției reacționează cu un comunicat de presă prin care lasă de înțeles că-i amendează pe toți cei care încalcă legea fără a face nicio diferențiere. 

 Redăm integral comunicatul Poliției Locale Satu Mare.

 ”Urmare a ştirilor publicate pe mai multe site-uri online că ”Poliţia Locală amendează doar pe cine are curaj” aducem la cunoştinţă opiniei publice următoarele:

 – în data de 15 octombrie 2016, patrula aflată în zonă, respectiv în Piaţa Libertăţii din municipiul Satu Mare, a observat autoturismul marca Mercedes cu nr. B-70-BUD care a oprit neregulamentar în apropiere, dar a fost solicitată să se deplaseze la o sesizare privind  blocarea accesului în curte din Piaţa Libertăţii nr. 4. După luarea măsurilor faţă de utilizatorii autoturismelor sesizate, poliţiştii locali au efectuat demersurile legale în vederea sancţionării utilizatorului autoturismului cu nr. de înmatriculare B-70-BUD, întrucât acesta nu se afla la autoturism. În acest sens au fost solicitate verificări cu privire la proprietarul autovehiculului, iar prin adresa nr. 4671 acestuia i s-a solicitat să comunice datele utilizatorului auto, urmând ca acesta să fie sancţionat contravenţional pentru fapta comisă.

 Asigurăm cetăţenii municipiului Satu Mare că Poliţia Locală nu i-a măsuri discreţionare faţă de cei care încalcă legea”.

11 comentarii

  1. Putori penale Răspunde

    Suntem foarte curioși ,iar voi ziaristii puteți solicitata in baza legii,de câte ori in acest an a fost sancționat conducătorul autovehicolului Sm 70 Bud?Avand in vedere ca zilnic autovehicolul este parcat neregulamentar in același loc ,uneori si in zona hasurata sau in stația de autobuz.Tot neregulamentar sunt parcate de foarte multe ori si mașinile fiicei,fiului si ginerelui lui Radu Bud care este șoferul mașinii despre care se face vorbire.De asemeni este extrem de interesant când a fost înregistrat (data si ora) procesul verbal de contravenție cu privire la Sm 70 Bud!!!

  2. x-ulescu Răspunde

    Pe strada Mihai Viteaul , pe toata lungimea pe partea dreapta
    sunt semne cu ,, oprirea interzisa ” ..si , pe toata lungimea asta sunt ….MASINI OPRITE !!! ori desfiintati semnele…ori
    amendati ..smecherii ” inclusiv in zona tribunalului !!

  3. Diana Răspunde

    Nu “i-a” măsuri? Când nici limba română nu o vorbim/scriem cum trebuie, ce ne mai asteptăm ca legea sa fie aplicată corect?

    • Profa Răspunde

      Diana, citeşte mai bine o carte şi lasă comentariile on-line.

      • @profa Răspunde

        Nu stiu ce materie predati din moment ce va intitulati profa, dar daca dvs. considerati ca in comunicatul politiei cuprins intre ghilimele, verbul a lua ( el/ea ia, indicativ prezent) este scris corect si anume “nu i-a masuri”, nu cred ca eu sunt cea care trebuie sa citeasca o carte.

  4. Roberto Răspunde

    Fost Gardieni publici….alcoolisti ..betivi…
    Asemenea oameni, in frunte cu seful lor NU vor face ordine niciodata.
    d-nul buD le plateste cum trebe…

  5. ioan Răspunde

    Asa-i mai Diana, e greu cu “limbu roman” !
    O demonstrezi cu virf si-ndesat .

    • @ioan Răspunde

      E greu cand nu cunosti conjugarea verbelor nici măcar la indicativ prezent. Ia te rog o carte de gramatica. Niciodata nu e prea tarziu!

  6. Satmareanul Răspunde

    Politia locala tot timpul face abuzuri deoarece din abuz s-au infiintat, aceasta institutie sau mai bine zis “ORGAN” face doar ceea ce doreste cu acele persoane care le cred slab si amarati, restu liber la a face legea in Satu Mare. Bravo Politia Locala!

  7. Satmarean Răspunde

    Cine ar trebui să ia o măsură împotriva mașinilor parcate pe strada Mileniului pe partea dreaptă ,desi sunt indicatoare cu oprire interzisa(de la intersecția cu strada Coșbuc până la Penitenciar)????????

    • Grup locatari Răspunde

      Aveti perfecta dreptate. Desi au fost facute o serie de sesizari catre Politia Locala aceasta nu a luat nicio masura. Masinile stau in continuare in fiecare zi parcate, exact langa indicatoarele cu oprirea interzisa. Mai mult, cand “indraznesti” sa te deplasezi regulamentar, esti atentionat de ceilalti soferi ca …esti pe sens unic. Acesta e orasul in care traim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.