Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Accident grav în județ. Un bărbat a rămas încarcerat (FOTO&VIDEO)

accident-odoreu-10Un grav accident de circulație s-a produs în urmă cu câteva momente la intrarea dinspre Satu Mare în localitatea Odoreu. Din motive încă neelucidate, șoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra volanului, a lovit din plin un cap de pod, apoi s-a răsturnat în șanț.

Este vorba despre un taximetru care tocmai a ieșit din Odoreu și se îndrepta spre Satu Mare. La un moment dat, cel mai probabil din cauza vitezei, mașina a părăsit carosabilul într-o curbă, iar autoturismul s-a zdrobit efectiv în urma impactului cu capul de pod, după care s-a răsturnat în șanț. 

În urma impactului, bărbatul a rămas încarcerat. La fața locului a ajuns la scurt timp o echipă de descarcerare care au acționat foarte rapid pentru a salva viața bărbatului rămas încarcerat. De asemenea, și polițiștii sosiți la fața locului au început cercetările. 

Taximetristul a fost transportat la Urgențe pentru investigații medicale suplimentare. Polițiștii au demarat o anchetă pentru a afla circumstanțele în care s-a produs accidentul. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.