Ultima actualizare: azi, 11:50

Locale

Candidatul PSD la Senat, Gabriel Leș: Nimeni nu are dreptul să batjocorească Ziua Națională a României pentru câteva voturi

gabriel-lesCandidatul PSD Satu Mare la Senat, Gabriel Leș, a reacționat la ultimele declarații făcute de oficiali de la Budapesta legate de Ziua Națională a României, ultima fiind făcută joi la Satu Mare de premierul ungar Viktor Orban.

Acesta afirmă că românii și maghiarii trăiesc în armonie în județul Satu Mare, însă oficialii țării vecine încearcă să-i dezbine.

Românii și maghiarii trăiesc într-o armonie deplină în toate localitățile mixte din județul Satu Mare, iar municipiul Satu Mare a fost dat de multe ori exemplu de bună conviețuire interetnică. În aceste zile vedem la televizor că oficialii unguri încearcă să dezbine românii și maghiarii din Transilvania”, a declarat Gabriel Leș.

Candidatul PSD la Senat a dat de înțeles că oficialii din Ungaria se folosesc de retorica naționalistă pentru ca UDMR să treacă pragul electoral și să intre în Parlament. 

Eu sper că este doar o retorică de campanie pentru ca UDMR să treacă pragul electoral. Nimeni, absolut nimeni, niciodată, nu are dreptul să pună sub semnul întrebării și să batjocorească Ziua Națională a României, nici măcar doar cu scopul de a câștiga câteva voturi”, a declarat Gabriel Leș.

38 comentarii

  1. Pop Gheorghe Răspunde

    Daca v-ar fi pasat cu adevarat de umilinta romanilor, domnule Les, trebuia sa reactionati mai repede, nu dupa 8 zile!

    • Stancu Răspunde

      Tu ai auzit declaratiile lui Orban de astazi? Sau esti defazat cu 8 zile?
      Gabriel Les e un candidat cat se poate de serios.
      Daca va fi ales senator Satu mare va avea doar de castigat.
      Nu mai murdariti ca pe voi va murdariti!

  2. Traian Răspunde

    E doar un gest teatral, nimic serios.

    • Sorin Răspunde

      Va zbateti degeaba, mai postacilor de la asa zisa dreapta. De luni o sa ramana dupa voi doar o duhoare de nesimtiti si gunoaie care scriu prostii in nestire, la comanda.
      Ce bine vreti voi pentru tara asta daca injurati necontenit pe alegatorii PSD, in mod clar foarte multi si decisi sa aduca PSD la guvernare in Romania? Nu va e rusine sa va jigniti tot timpul concetatenii? Cum va permiteti sa etichetati milioane de romani cu mizeriile voastre? Ce democratie e asta?
      Nici nu va dati seama ce deservicii v-ati facut prin comportamentul asta…

      • Sătmărean Răspunde

        Spui aberatii, Sorin.Nu cred ca esti bine informat. Personal nu scriu la comanda. Imi exprim doar opinia pe diverse teme, fiind interesat ca Romania sa ajunga pe maini bune. Imi pasa de viitorul tarii, de aceea orice conduita deplasata, de oriunde ar veni, o taxez.

  3. Oana Răspunde

    Asta e o propaganda ieftina, marca PSD.

  4. Horea O. Răspunde

    Campanie electorală , face orice sa ia voturi.Candideaza pentru un partid corupt

    • Filo Răspunde

      Bran nu e corupta ?Are toată familia anchetata pentru fapte de corupție si mai are tupeul sa candideze. Si mai pune lumea botul la campania PSD .Minciuni si POPULISM

      • Iancu Răspunde

        Chiar asa. Ce tupeu are. Se zice ca e protejata de Dragnea, ca dupa ce a divortat de Bombonica s-a orientat spre tinere.

  5. Mirela Răspunde

    Nu cred ca se impunea ca numai dupa o saptamana sa deplangeti situatia neplacuta ce a avut loc de Ziua Nationala.

  6. Bogdan Răspunde

    Asta e ipocrizie curata.

  7. Nistor Răspunde

    Cu asemenea reactii nu castigati voturi! Se vede de la o posta ca asta urmariti.

  8. Traian Răspunde

    Spune nu PSD , dupa 26 de ani de SARACIE si SUFERINTA
    Liviu Drangea si ceilalti din PSD doar mintiti incat voi va credeti minciunile voastre … Voi ati fost mult timp la putere in Romania dar nu sa produs nici o schimbare in bine…este o manipulare in masa a poporului roman pentru a le castiga increderea cu promisiuniunile mincinoase a CIUMEI ROSII PSD .. Voi Sunteti cei Mai corupti politicieni ,ati distrus Tara , ati vandut-o, ati Furat-o, ati tradat-o, ati adus poporul roman la sapa de lemn, ati alungat romanii in strainatate ca sa fie slugi la straini

    • Vasi Răspunde

      Aveti dreptate. Acest partid traieste ca un parazit pe spatele celor saraci, de aceea cand are posibilitate nu face nimic pentru diminuarea saraciei, pentru a-i folosi ca masa de manevra. Rusine PSD!

    • Ghio Răspunde

      Uitativa la Pnl va e ciudata ca Psd are candidati seriosi ! Votati si vom votam PSD !

      • Manu Răspunde

        Ghio esti in eroare totala :
        115 candidați dintre cei 220 de candidați eligibili ai PSD sunt în cel puțin una dintre aceste situații: penali, incompatibili, în conflict de interese, au schimbat două sau mai multe partide, au întreprins acțiuni / declarații împotriva statului de drept sau alte fapte grave

        • figaro Răspunde

          Comentariul acesta era postat de o oarecare Oana zilele trecute. Acum e postat de Manu… copy paste direct de pe mail, sau cum primiti textele ce trebuie sa le postati, postaci de 3 lei. Macar folositi aceleasi nume, sfertdoctilor!

      • Bogdan Răspunde

        Ca de obicei, Ghio, iti dai cu stangu in dreptu.

  9. Gheorghe Răspunde

    STATI NUMAI, SA VEDETI CE VA LUATI DUMINICA, PENELEILOR…
    STITI PROVERBUL ROMANESC, ALA CARESPUNE CA CINE RADE LA URMA RADE MAI BINE?
    DAR PE ALA CARE SPUNE SA NU SPUI HOP PANA NU SARI?

  10. Gyurika Răspunde

    Cct cu ochi, mare pesedist intr-o gasca de penali. Vai Doamne ce o zis ala, auzi la el!!! Ce tupeu la ala ungur ce o zis no Doamne feri. Aia vor sa ne ia hotii de penali pesedisti ca nu au destui hoti in tara. Ce tare asta mare patriot roman care furat la el tot ce se puteea fura la noi la Romania. Iooooi mare un gradina a Domnului sfant.

  11. ioan Răspunde

    Doar declarații târzii! PSD Satu Mare ar fi avut puterea să organizeze o primire ROMÂNEASCĂ ÎN ROMÂNIA premierului Ungariei. Putea să adune câteva zeci de sătmăreni, măcar atât,în Grădina Romei unde a mers Orban, și să fluture DRAPELUL ROMÂNIEI.Dar nici PSD nici un alt partid n-a făcut absolut nimic pentru a apăra demnitatea țării lor. JALNIC! Așa că ne rămâne fiecăruia dintre noi să ne apărăm cu demnitate, pentru că politicienii doar cer, cer voturi. Iar după ce le obțin uită să-i reprezinte pe cei ce i-au votat.PSD are ca dicton MÂNDRIA DE A FI ROMÂN, și iată cum au apărat-o concret, n-au făcut nimic!

    • figaro Răspunde

      Esti un pic pe aratura. Pana la urma a venit un ungur sa ii mobilizeze pe unguri. Asta inseamna democratia, ca fiecare sa faca exact cum crede, insa sa nu incalce legea. Sa faci o manifestatie la un asemenea eveniment mi se pare de prost gust si pana la urma nu obtineam nimic. Problema in toata tevatura asta sunt declaratiile, la care oficialii romani trebuiau sa reactioneze, si singurul care a facut-o a fost Les. Atat si nimic mai mult! Restul e campanie eletorala…

  12. liberal Răspunde

    Ati uitat ce au facut pdl-istii in 2010, liberalii colorati de azi? Nu puteti sa vedeti cum acestia de azi ne vand strainilor? Nici presedintele si nici premierul nu au nume romanesti, si nici obiceiuri romanesti. Inca mai avem orbul gainilor?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.