Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Accident în Oaș. O femeie rănită

accident4O femeie şi-a pus în pericol viața deplasându-se în calitate de pieton pe carosabil, fiind rănită în urma unui accident de circulație produs în Oaș. 

La data de 03.01.2017, ora 17.40,  poliţia a fost sesizată despre faptul că în comuna Certeze, județul Satu Mare, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu rănirea unei persoane. O femeie de 64 de ani, din localitate, care  în calitate de pieton, neechipată corespunzător,  se deplasa pe partea carosabilă, a fost surprinsă şi accidentată ușor de un autoturism condus de o femeie de 47 de ani, tot din Certeze. Testarea cu aparatul etilotest a relevat că cea de la volan nu se afla sub influenţa alcoolului.

Întrucât după producerea evenimentului conducătoarea auto a modificat locul faptei, prin mutarea autoturismului la circa 20 de metri distanță, cea în cauză este cercetată atât pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă cât și pentru infracțiunea de  modificare a stării locului accidentului, fără acordul echipei de cercetare la fața locului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.