SONDAJ. Vă doriți un patinoar la Satu Mare?

6 ianuarie 2017 | 8 comentarii

patinoar-satu-mareEste pentru prima dată în ultimii 7-8 ani când în Satu Mare nu a fost amenajat un patinoar în aer liber. Fie că a fost amenajat pe platoul din fața Muzeului Județean, fie pe platoul din Piața 25 Octombrie (Centrul Nou), an de an sătmărenii au avut posibilitatea să se distreze pe un astfel de patinoar. 

În acest an nu a mai fost amenajat un astfel de patinoar la Satu Mare. Deși la cum sunt temperaturile de acum ar fi tocmai potrivit pentru a-i mai scoate din casă pe tinerii care-și petrec multe ore în fața calculatorului.

Primăria din Carei a pus la dispoziţia localnicilor un patinoar unde e poate intra gratuit. 

PortalSM a inițiat un sondaj de opinie prin intermediul căruia îi întreabă pe sătmăreni dacă-și doresc amenajarea unui patinoar și la Satu Mare. 

Etichete: , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (8)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. laurentiu spune:

  Istetul de actual primar nici atat nu a fost in stare!!!

  • Satmarean spune:

   Ce asteptari sa avem de la un asemenea gunoi?

   • M spune:

    fraierilor, bine ca la targul de craciun ati mers la concerte. Un comentariu pozitiv n-am citit aici in legatura cu targul de craciun, desi asa ceva n-ma mai avut la SM si putem spune ca a fost foarte reusit si bine organizat.

    Nu fiti rai, observati si lucrurile pozitive ca altfel veti trai o viata amara asa cum reflecta comentariile voastre. Toate cele bune!!!

 2. Crina spune:

  Categoric , vreau patinoar în Satu Mare!A fost frumos organizat târgul de Crăciun cu concerte şi sper să fie şi anul viitor! E bine când se fac îmbunătăţiri pentru o atmosferă frumoasă de sărbători! Îmi pare rău că autorităţile locale nu au găsit surse pentru amenajarea unui patinoar, la noi în oraş, anul acesta!Menţionez că în ultimii 20 de ani nu a fost un timp atât de prielnic pentru existenţa unui patinoar!Eu cred că dacă era un pic de bunăvoinţă se putea ajunge la un consens cu deţinătorii de patinoar ,care au fost în anii trecuţi, pentru a avea copii şi chiar şi noi adulţii un loc unde să facem mişcare în aer liber şi să ne simţim din nou copii.De asemena ar fi bine să nu fim nevoiţi să mergem în alte oraşe să ne petrecem timpul liber cu copii noştri!Sătmărenii merită un pationar ,având în vedere şi faptul că are efecte pozitive asupra sănătăţii.Cum spune şi proverbul latin : Mens sana in corpore sano! Eu sunt pasinoată de patinaj,aşa că am fost în Baia Mare şi nu numai , unde la un moment dat am observat că 50% erau sătmăreni!

 3. adriana spune:

  Sigur ca e nevoie de un patinuar, a fost asa frumos anii trecuti ca aveam unde merge cu copii. Acum s-au cheltuit o caruta de bani cu concerte de care nu a stiut nimeni si erau cate 50 de persoane pe seara!

 4. mirela spune:

  Sarbatoriile de iarna sunt in principal ptr COPII!Primarul asta de doi lei nici macar sa colinde nu i-a lasat ce sa le mai faca parc de distractii cu patinuoar! :)

 5. Jan spune:

  Un patinoar care nu necesita nici un ban pentru amenajare se poate organiza pe lacul din Gradina Romei.
  Dar asta nu poate sa o faca decit Primaria Satu Mare !

 6. ion si nu nelu spune:

  Coica m-o pus sa scriu rau de Gabor,sunt un postac nenorocit lingau si caracter infect, va multumesc si Votez Coica, este bine asa Dorule?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest