Ultima actualizare: azi, 18:50

Locale

Accident în Satu Mare. Beat, fără permis și rănit, ”șoferul” a scos mașina din șanț și s-a dus acasă

Accident în Satu Mare. Rupt de beat, fără permis și rănit, ”șoferul” a scos mașina din șanț și s-a dus acasă. Acum este cercetat de polițiști.

Ce spune poliția:

,,La data de 14 aprilie, în jurul orei 21.00, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier în localitatea Dobra. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că un bărbat ar fi pierdut controlul asupra autoturismului pe care l-ar fi condus și ar fi intrat în șanțul aflat la marginea părții carosabile.

Din producerea evenimentului a rezultat rănirea bărbatului, care ulterior ar fi parcat autoturismul în curtea domiciliului său, situat pe aceeași stradă. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, fiind indicată o concentrație de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu ar poseda permis de conducere pentru nicio categorie.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.


Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.