Ultima actualizare: ieri, 21:27

Locale

SENTINȚĂ | Traficant de droguri din Satu Mare condamnat la 8 ani de închisoare!

Un bărbat din Satu Mare a fost condamnat, în această săptămână, la 8 ani și 6 luni de închisoare pentru trafic de droguri. Bărbatul vindea ”marfa” din propriul apartament, uneori ajutat de nepotul lui minor.

Potrivit informațiilor PortalSM, la data de 26 septembrie 2023, poliția a efectuat percheziții în apartamentul bărbatului, unde au fost descoperite cantități semnificative de substanțe ilegale și echipament asociat traficului de droguri.

În timpul percheziției, au fost identificate 12,7 grame de substanțe suspecte, inclusiv compusul 3-CMC, cristal. De asemenea, au fost găsite sume semnificative de bani și documente de identitate ale mai multor persoane.

În momentul percezițiilor, în apartament se aflau și alte două persoane, una dintre ele fiind minoră, nepotul bărbatului, care a fost implicat în consumul și distribuția de droguri. Cele două persoane au declarat că bărbatul a vândut droguri chiar de față  cu ei. Cumpărătorii veneau în apartamentul lui, iar acesta cântărea și le vindea  substanțele interzise. În apărarea sa, bărbatul a susținut că cei doi martori au venit la el acasă în legătură cu vânzarea unui ceas și nu pentru a consuma droguri.

Inculpatul, recidivist, a fost anterior condamnat pentru furt calificat.

Acesta a fost condamnat, în această săptămână, la a 8 ani și 6 luni de închisoare pentru trafic de droguri de risc și mare risc.

2 comentarii

  1. Vasy Răspunde

    Cat e ala “cantitati semnificative”? Ca doua randuri mai incolo e vorba de nici 13 grame, acuma ce vorbim? Si compusul ala Cristal intra in cele 13 grame sau e separat? Of mai! E grea viata asta si limba romana.

    • 😮😮😮 Răspunde

      Eu înțeleg că în total atâta. Adică au prins un prăpădit recidivist cu ceva la el. Nu sunt de acord cu asemenea mizerii să se vândă mai ales că dracu știe ce sunt în ele și le prăjește creierul dar 13 grame e fix nimica. Acum la răcoare se va specializa temeinic și va ieși cu masterul luat în domeniu. No atunci să vedeți voi trafic cu de astea! Și atunci ce am făcut? Ar trebui umblat la educație și la prevenție mai mult că deja e prea de tot.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.