Ultima actualizare: ieri, 21:12

 

Locale

Așteptarea a luat sfârșit! S-a deschis prima librărie Cărturești din municipiul Satu Mare

S-a deschis prima librărie Cărturești din municipiul Satu Mare. Evenimentul a avut loc joi, 2 mai, la centrul comercial Shopping City, acolo unde sătmărenii au participat în număr mare pentru a explora varietatea de titluri prezentă pe rafturi, dar și pentru a asista la un moment special.

Marea deschidere a primei librării Cărturești din Satu Mare a avut loc la ora 12.00, iar de la ora 19.00 a avut loc și un moment artistic, la care au participat zeci de sătmăreni de toate vârstele. Deschiderea a fost sărbătorită într-o atmosferă deosebită, cu vin, promoții speciale și cu un concert acustic susținut de formația Midnight Stories. De asemenea, primii 1.000 de cititori au primit un cadou la orice achiziție din librărie.

Cu o suprafață de 170 de metri pătrați, noua librărie Cărturești din Satu Mare are un design special construit pentru iubitorii de carte. Rafturile găzduiesc o varietate de titluri în limbile română și engleză, precum și o selecție extinsă de titluri în limba maghiară. Oferta de carte cuprinde și volume apreciate de tinerii cititori, din categoriile Manga și Comics.

De asemenea, cei mici și cei mari sunt invitați la joacă cu figurine sau jocuri de societate, iar pasionații și colecționarii vor găsi inspirație pentru ceea ce iubesc: de la muzică pe CD sau Vinyl, la figurine inspirate de francize bine cunoscute.

9 comentarii

  1. 😲😲😲😉 Răspunde

    Cod roșu la Satu Mare! Atenție s-a deschis librăria de la mall! Auriști ocoliți zona că există pericolul să vă infectați cu o carte de citit! 😲😲😲😉

    • Asu de Trefla Răspunde

      Foarte multa lume este incantata. Inclusiv fiica si nevasta mea.
      No acuma-i acuma. Sa vedem daca atunci cand mergem la shoping, intram la Zarea, New Yorker sau la libraria asta, cum ii spune? Poate ca era mai bine daca se numea Cartarescu. Da ma rog, si numele asta, Cărturesti, poate sa fie un brand.
      Bravo!!! Eu ma las de baut. Numai ca sa pot citi o carte. O carte buna este ca un drog. Nu poți s-o lași.
      Nu magyar kartya sau poker, sa nu facem confuzie. Ca in tinerețe am citit enorm. Ma mir ce o leguma am ajuns.😐🤔.. .Ma uit la stiri…. No bine, mai putin la stiri. Mai mult la Hystori.
      Spor la citit! O carte buna “bate” zece sticle de cogniac si doua lazi de bere…Si doua femei😁

      • S Răspunde

        Eu zic că la tine degeaba te mai lași de băută că a provocat la calculator daune incomensurabile, ireparabile.

        • Asu de Trefla Răspunde

          Mersi. Am luat la cunostinta.
          Cand vad comentariile de pe portalsm prind curaj.
          Paște Fericit!

        • Asu de Trefla Răspunde

          Ai reusit sa tastezi o o singura tasta cand ti-ai pus niknameul.. Tasta S. N-ai fantezie.

        • Asu de Trefla Răspunde

          Te-am intrebat cumva de sanatate? Sau te mancă?

          • @Asu de Trefla

            Măi tu de fapt ești @Doi de Treflă! Și pentru limbul rumun vă rog apăsați tasta 1????? 😢 Iar pentru diacritice nu discuți totuși cu careva copil de grădiniță de prin zonă să-ți arate cum se face? Tu vorbești măi de citit ??????😲😢

  2. Asu de Trefla Răspunde

    Ai auzit de simțul umorului? Sau pe tine te-a facut ma-ta cu buldozeristu?

    • 😲😲😲😉 Răspunde

      Cuvântul “ironie” îți zice ceva??? 😲 Că nu de alta dar m-am intersectat fără să vreau și am discutat cu câțiva dintre ei și în afară de cei care se vor pe funcții alese și au mai făcut și ceva școală la viața lor restul de la ei e ceva de speriat. Că zici că parcă te și împung ca și o 🐄 ……. Mnoah. De aia pomeneam de o potențială infectare cu o carte de citit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.