Ultima actualizare: azi, 21:42

Locale

Minoră de 15 ani, din județul Satu Mare, dispărută fără urmă. Ați văzut-o?

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale efectuează verificări în vederea depistării unui minore, de 15 de ani, dispărută de pe raza localității Turulung, județul Satu Mare.

La data de 14 mai, POCI PAMELA VIKTORIA ar fi plecat voluntar de la domiciliul său din loc. Turulung, județ Satu Mare, iar până în prezent nu a mai revenit.

Semnalmente: înălțime aproximativ 155 cm., greutate aproximativ 40 kg, păr negru, față ovală, ochi căprui.

Când a fost văzuta ultima data minora purta o bluză de culoare albă, pantaloni stofă de culoare negrii, pantofi tip sport.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze Serviciul de Urgență 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție.

2 comentarii

  1. Don Quijote de Satu Mare Răspunde

    Până nu le încalță pe aceste amatoare de senzații tari cu o amendă strașnică veșnic vor fi astfel de știri. Corect, familia are emoții că oare unde-i fata dar aia este oare la ei printre informații că dacă o educau cum trebuie nu dispărea de la domiciliu așa tam-nesam din proprie inițiativă? Că mai mult ca sigur este undeva cu ceva mascul. Că asta se întâmplă în 95% dintre cazuri. Asta dacă nu a fugit la produs prin Germania sau Italia. Apoi după o vreme poate va apărea cu burta la nas și asta este trebuie s-o mărităm. De câte ori se tot întâmplă astfel de povești??? Asta dacă nu cumva e gata măritată deja și familia degeaba mai tânjește după prețul de vânzare cu amănuntul. România secolului 15 în secolul 21. Și otoritățile lui pește prăjit ce zic??? Ăia care se trezesc veșnic defazați. Știți voi și povestea cu minorul din Gorj vândut anul trecut în Germania și dacă nu erau autoritățile de acolo noi nici acum nu știam. Dar ca să vezi când s-a aflat fuga, fuguța ce repede au alergat specialii de la protecția copilului de acolo să ia măsuri!!!! Daaaa, ce să mai povestesc. Și repede au luat și pe ceilalți copiii din familie. Până ieri era totul în ordine dar brusc s-au schimbat toate! Instituție degeaba, vă zic eu. Cel puțin la modul cum lucrează.

  2. io Răspunde

    in HUSTLER

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.