Ultima actualizare: azi, 10:20

Locale

Minoră (11 ani) lovită de o mașină pe ”zebră”, în Satu Mare. Șoferul era beat și a fost reținut

Minoră (11 ani) lovită de o mașină pe ”zebră”, în municipiul Satu Mare. Șoferul era beat și a fost reținut pentru 24 de ore.

Ce spune poliția:

La data de 12 iunie, la ora 17.25, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier în Piața Romană, din municipiul Satu Mare.

În urma deplasării la fața locului și a verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, de 38 de ani, din Satu Mare, aflându-se la volanul unui autoturism ar fi accidentat o fată, de 11 ani, din Satu Mare, care se afla în traversarea drumului public pe trecerea de pietoni marcată și semnalizată corespunzător.

Ca urmare a accidentului minora a suferit vătămări corporale care au necesitat transportul la o unitate spitalicească pentru efectuarea de investigații medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultând o concentrație alcoolică de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital în vederea prelevării de probe biologice pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

De asemenea, față de acesta polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore în cadrul dosarului penal constituit pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare.


Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.